«Η Ελένη Χατζίδου κάνει το καλύτερο… τσιμπούσι»! Η σούπερ ατάκα του Ετεοκλή Παύλου και η υπόσχεση για τους Παραολυμπιακους

Στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά «Afterdark» στον Σκάι φιλοξενήθηκε το βράδυ του Σαββατου η Αλεξανδρουπολίτισσα τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου και ο σύζυγός της, πρωταθλητής του κανόε καγιάκ Ετεοκλής Παύλου.

Οι δυο τους πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική εμφάνιση μετά την γέννηση της κόρης τους. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το καλοκαίρι του 2018 και τρεις μήνες μετά η Ελένη Χατζίδου έμεινε έγκυος.

«Θέλω να πάρει το μήνυμα να εκτιμά την ζωή και χάρη στον πατέρα της, αν συναναστραφεί στο σχολείο με οποιονδήποτε που έχει καποια ιδιαιτερότητα, θα ήθελα να προστατεύσει αυτό το παιδί», είπε μεταξύ άλλων ο Ετεοκλής Παύλου σε ερώτηση για το πως εκτιμά ότι θα μιλήσει στην κορη του για το πρόβλημα του ακρωτηριασμού.

Σε σχέση με τις προσεχείς αγωνιστικές του υποχρεώσεις, εκτίμησε ότι η συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο με την Εθνική Ομάδα του Κανόε Καγιάκ είναι ένας δύσκολος στόχος, δεδομένης και της έλευσης της μπέμπας, όμως θεώρησε εφικτό να καταφέρει κάτι τέτοιο στους επόμενους Παραολυμπιακούς του 2024 στο Παρίσι.

Το ενδιαφέρον ωστόσο της lifestyle εκπομπής ήταν όταν οι δυο τους κλήθηκαν να απαντήσουν προσωπικές ερωτήσεις. Αν και φάνηκε η χημεία τους και η αγάπη και ο ενθουσιασμός του ενός προς τον άλλον, αποκαλύφθηκε ότι δεν ήξεραν ποια ακριβώς ημερομηνία είναι η ονομαστική εορτή του έτερου ήμισι.

Στην διαδικασία της εξομολόγησης ωστόσο, έκλεψε τις εντυπώσεις ο Παύλου όταν κλήθηκε να συμπληρώσει την φράση «Η Ελένη Χατζίδου κάνει το καλύτερο…». «Τσιμπούσι», απάντησε ο Ετεοκλής Παύλου και όλο το στούντιο έπεσε κάτω από τα γέλια. Ο ίδιος εξήγησε ότι του αρέσουν τα φαγητά που μαγειρεύει η Ελένη, συχνά καλούν φίλους στο σπίτι και δεν θα μπορούσε να επιλέξει ένα μόνο από αυτά.

Απαντώντας στην ίδια ερώτηση, η Χατζίδου σχολίασε ότι «ο Ετεοκλής Παύλου κάνει το καλύτερο… μασάζ». Στην φωτογραφία βλεπετε το ευτυχισμένο ζευγάρι από την ειδική φωτογράφιση που έκανε για το naked τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού Down Town.