Γ’ Εθνική: «Τέζα» ο Ηρακλής Ζυγού παρά το αριθμητικό του πλεονέκτημα με δυο «ροπαλιές» του Απόλλωνα Παραλιμνίου στην αρχή και το τέλος

Με δυο τέρματα που δέχθηκε από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου στην αρχή και στο τέλος της αναμέτρησης, ο Ηρακλής Ζυγού γνώρισε πικρή ήττα με 2-0 στο γήπεδο της Γενισέας και παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Γ’ Εθνικής μετά από 20 αγωνιστικές.

Μόλις στο 10ο λεπτό με προβολή του Κούτλα μετά από κόρνερ του Γιαννόπουλου ο Απολλων Παραλιμνίου άνοιξε το σκορ, ενώ λίγο πριν την συμπλήρωση των 90′ ο Νλουντουλού διαμόρφωσε το τελικό 0-2. Ενδιαμέσως χάθηκαν ορισμένες ευκαιρίες μπροστά και στις δυο εστίες, με πιο χαρακτηριστικό ένα σουτ του Δημητριάδη στο 75′ που θα μπορούσε να φέρει στο σημείο εκείνο την ισοφάριση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για μισή ώρα οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Γαϊδαρτζή με απευθείας κόκκινη κάρτα, την οποία του έδειξε ο Κομοτηναίος διαιτητής Σάκης Λάπατας, ο οποίος είχε ως βοηθούς τους Καρακασίδη και Δανδανίδη, επίσης της ΕΠΣ Θράκης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ: Μανιάς, Τενεκές (72′ Κωφίδης Σ.), Τιφτίκης (55′ Ανδρέου), Κριεζής, Κιομουρτζής, Ψαρόπουλος (65′ Πανέρης), Βαφειάδης, Πιλτικάκης (60′ Μολώνης), Δογανίδης, Δημητριάδης, Κωφίδης Κ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Μαδένης, Λιάρας, Παπαδόπουλος, Κουτζαβασίλης, Κούτλας, Τζαμπέγια, Πεκρής (87′ Τάκας), Γιαννόπουλος (75′ Λοβέκιο), Γαϊδαρτζής, Νλουντουλού (90′ Παναγιωτόπουλος), Νικολαΐδης (80′ Τοπάλ).