Γ’ Εθνική: Άλμα παραμονής του Ορφέα Ξάνθης με μεγάλο διπλό μέσα στην Δράμα

Ο Ορφέας Ξάνθης νίκησε με 1-0 τον Πανδραμαϊκό μέσα στην Δράμα και πλέον ανέβηκε τρεις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ τρεις αγωνιστικές πριν ήταν έξι κάτω από αυτήν. Έκανε έτσι άλμα παραμονής και κρατάει την τύχη και σωτηρία στα χέρια του, έχοντας και το πλεονέκτημα της έδρας στο ντέρμπι με την Αλεξανδρούπολη σε μερικές Κυριακές.

Το χρυσό τέρμα για την ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή πέτυχε ο Θοδωρής Τορομανίδης με σουτ στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης, που απέδειξε ότι επέστρεψε φουριόζος τον χειμώνα στην ομάδα που τον ανέδειξε για να συμβάλει αποφασιστικά στην παραμονή της στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Πέραν του γκολ, σε γενικές γραμμές ο αγώνας δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Κυρίως είχαμε παιχνίδι κέντρου με λιγοστές ευκαιρίες μπροστά στις δυο εστίες και αυτές μοιρασμένες, με τον Ορφέα να έχει ως πιο σημαντική ευκαιρία πέραν του γκολ μια ακόμα με τον Τορομανίδη που δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετατετ τον γκολκίπερ του Πανδραμαϊκού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ημίωρο η ομάδα του Ορφέα έκανε αναγκαστική αλλαγή αφού ο Ζιγκολάρι τραυματίστηκε και αποχώρησε υποβασταζόμενος. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σαφούρης της ΕΠΣ Σερρών με βοηθούς τον συμπατριώτη του Αναστασιάδη και τον Ναζιρόπουλο της ΕΠΣ Έβρου. Την άλλη Κυριακή η ομάδα του Χατζημεστή δίνει δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι, αυτή τη φορά στο Οφρύνιο με τον τοπικό Αετό Ορφανού.

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ: Κιουμουρτζής, Κεχαγιάς, Κονταξής, Αϊβάζης, Βασιλειάδης, Παυλίδης (60′ Γεωργηεφένδης), Αχαλινόπουλος, Μπάμπαλης (70′ Αθανασιάδης), Μπελμάνι, Διαμαντίδης, Μπερούκας.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Τζαμπάζ Χακή, Τορομανίδης (90′ Τσέκος), Χασάνογλου Φεϊζή, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης, Σουκρήογλου Σουκρή, Μελισσόπουλος (70′ Κουκουρίγκος), Χαλήλ Ιμπράμ Τανζού (85′ Παπαδόπουλος), Ζιγκολάρι (30′ λ.τ. Βρίγκος).