Διαφήμιση του Mega του Μαρινάκη μέσα στην έδρα της Ξάνθης στα Πηγάδια

Τι σχέση μπορεί να έχει η Ξάνθη με το Mega; Μέχρι και πριν την έναρξη της αναμέτρησης των Ακριτών με τη Λαμία στα Πηγάδια, όποιον και να ρωτούσες θα έλεγε «καμία».

Εκτός των άλλων μάλλον θα σε κοιτούσε με γουρλωμένα τα μάτια για αυτήν την ερώτηση. Καθώς αυτήν την περίοδο η Ξάνθη είναι στα μαχαίρια με τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, στον οποίο ανήκει το Mega που επιστρέφει από το πρωί της Δευτέρας στις οθόνες μας.

Επίσης, μάλλον θα ήταν δύσκολο να πιστέψει κανείς πως το Mega θα επέλεγε και ενδεχομένως θα μπορούσε να διαφημιστεί στο γήπεδο του ΑΟΞ. Κι όμως!

Όποιος παρακολούθησε την αναμέτρηση της Ξάνθης με τη Λαμία για την 24η αγωνιστική της Super League 1 διαπίστωσε πως στις ηλεκτρονικές διαφημιστικές πινακίδες που εναλλάσσουν τους διαφημιζόμενους, υπάρχει και το Mega.

Προφανώς έχει υπάρξει κάποια συμφωνία με τη Λίγκα για διαφημιστικούς λόγους, όπως σχολιάζει και το Sportime, καθώς όπως έχει γράψει στο παρελθόν το ThrakiSportS, από φέτος τα δικαιώματα των πινακίδων υπάρχουν και σε κεντρική διαχείριση.

Παρόλα αυτά, όπως και να έχει, μια διαφήμιση του Mega του Μαρινάκη στο γήπεδο της Ξάνθης, είναι από μόνη της… είδηση.