Super League: Με Λαμία και Γιάννενα οι ακαδημίες της Ξάνθης

Με τρεις εντός έδρας Σαββατιάτικους αγώνες συνεχίζεται το πρόγραμμα για τα τμήματα υποδομής του ΑΟΞ που συμμετέχουν στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League. 

Η Κ19 το Σάββατο στις 11 στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα της Λαμίας για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων. Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή βρίσκονται στην 10η θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς ενώ η αντίστοιχη της Λαμίας στην 14η έχοντας 8 πόντους. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Πανταζής, Δημητριάδης και Γαρδικιώτης της ΕΠΣ Θράκης.

Το Σάββατο στις 13:30 η Κ17 του ΑΟΞ για την 20ή αγωνιστική του Εφηβικού πρωταθλήματος, θα φιλοξενήσει την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων. Οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη ισοβαθμούν με τους φιλοξενούμενους στην 3η θέση και στους 36 βαθμούς. Διαιτητής του αγώνα θα είναι οι Ζαφειρίου, Εμίν Κεχαγιά και Σπάρταλης της ΕΠΣ Ξάνθης.

Στο γήπεδο 3 στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων, το Σάββατο και ώρα 12 θα ξεκινήσει η αναμέτρηση της εξ αναβολής 11ης αγωνιστικής του Παιδικού πρωταθλήματος μεταξύ της Κ15 του ΑΟΞ και του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 2η θέση με 16 πόντους, ενώ διαιτητής του αγώνα θα είναι οι Ελευθεράκης, Γκοντόλιας και Φεράτογλου της ΕΠΣ Ξάνθης.