«Για χρέος μόλις 2.000 ευρώ ο Κασαμπαλής ένας από τους τρεις που μπλόκαραν τις μεταγραφές του Εθνικού»

Η ιστοσελίδα VolleyNews απάντησε την Παρασκευή στην παρέμβαση του Θανάση Κασαμπαλή στην ραδιοφωνική συνέντευξη Μεσινέζη.

Ο έμπειρος προπονητής βόλεϊ και παλιός αθλητής του Εθνικού, που από το καλοκαίρι του 2019 ανέλαβε και πάλι την ακαδημία του συλλόγου, επιτέθηκε σε όσους άσκησαν κριτική για την στάση που κράτησε η διοίκηση του Ερασιτέχνη, χαρακτηρίζοντας «στημένα» τα δημοσιεύματα για τα φαγητά που δεν είχαν οι αθλητές της πρώτης ομάδας στο ταξίδι τους στην Αθήνα, αλλά και τον αριθμό των αθλητών που συμμετείχαν στην αποστολή.

Επιτέθηκε ακόμα προς την διοίκηση του ΤΑΑ που παραιτήθηκε πριν 10 ημέρες (Λουπασάκη, Μισαηλίδης, Μιχαηλίδης) επειδή δεν παραιτήθηκε από τον Δεκέμβριο του 2019 ώστε η διοίκηση του Ερασιτέχνη να έχει χρόνο να κάνει μεταγραφές και να σωθεί ο Εθνικός. «Το πιο εντυπωσιακό και πραγματικά “επαίσχυντο” (με ολη τη σημασία του όρου) είναι πως όλα αυτά τα είπε ο κύριος Κασαμπαλής ενώ γνωρίζει καλύτερα από τον καθέναν πως ο Εθνικός έχει απαγόρευση μεταγραφών«, σχολίασε ωστόσο το VolleyNews και πέρασε στην αντεπίθεση.

Η ιστοσελίδα, την οποία ως γνωστόν μεταξυ άλλων διαχειρίζονται οι δημοσιογράφοι Κώστας Ασημακόπουλος και Στέφανος Λεμονίδης που αποδεδειγμένα διαθέτουν πολύ καλές πηγές στον χώρο του βόλεϊ αλλά και ειδικότερα στην ΕΣΑΠ και την ΕΟΠΕ, απάντησε με τον εξής τρόπο στον Θανάση Κασαμπαλή και την ραδιοφωνική του παρέμβαση:

«Εμείς τον καλούμε να μας «αποκαλύψει» δημόσια ποιοι είναι οι τρεις αθλητές που οδήγησαν τον Εθνικό σε καθεστώς απαγόρευσης μεταγραφών. Καλώς ή κακώς θα το δείξει η ιστορία.

Ηταν μεταξύ αυτών ο υιός του Σταύρος για ποσό μόλις 2.000 Ευρώ και αν πράγματι ισχύει κάτι τέτοιο γιατί δε μεσολάβησε ο ίδιος για να αρθούν τα αδιέξοδα ώστε ο σύλλογος να κάνει ο Εθνικός μεταγραφές ώστε να σώσε τη χρονιά;

Εμείς δεν ασκούμε πολιτική, ούτε διεκδικούμε ουφίτσια στον Εθνικό αλλά τουλάχιστον μην προκαλούν ούτε τη μνήμη μας ούτε τις προθέσεις μας. Κυρίως δεν θα μας απειλούν με αοριστίες και φτηνές τοποθετήσεις και υπονοούμενα.

Και αύριο που είναι η Γενική Συνέλευση να κοιτάξουν να βρουν λύσεις για το ΤΑΑ και την ομάδα του Εθνικού και να πουν τα πράγματα με το όνομα τους, με ονόματα και επώνυμες καταγγελίες».

Η απάντηση του Κασαμπαλή στις συγκεκριμένες αναφορές, ενδεχομένως και μέσα από το σώμα της Γενικής Συνέλευσης του Εθνικού, αναμένεται με ενδιαφέρον και φυσικά θα φιλοξενηθεί και αυτή από το ThrakiSportS, εφόσον φυσικά υπάρξει.