ΕΠΣ Έβρου: Επιστροφή του Μπατιατίδη και άλλοι τρεις στην ΠΑΕ Ριζίων

Σε τετραπλή μεταγραφική ενίσχυση προχώρησε η ΠΑΕ Ριζίων, ενόψει της προσπάθειας που κάνει για την κατάκτηση του τίτλου στον Βόρειο Όμιλο της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.

Οι «ακρίτες» έδωσαν τα χέρια με τους Βαγγέλη Μπατιατίδη, Μανώλη Καλπακίδη, Βύρων Τσολακίδη και Δημήτρη Στανιογλούδη βγάζοντας διαφορετικές ανακοινώσεις.

Η ανακοίνωση για την επιστροφή του Μπατιατίδη: “Η σημαία και πάλι στον ιστό της. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την επιστροφή του Ευάγγελου Μπατιατίδη στην ομάδα της καρδιάς του. Σου ευχόμαστε μια καλή χρονιά με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς!!!”

Η ανακοίνωση για τον Καλπακίδη: Η Π.Α.Ε. ΡΙΖΙΩΝ Είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον ερχομό του από το εξωτερικό του Μανώλη Καλπακίδη. Από αύριο και πάλι στην ενεργό δράση. Σου ευχόμαστε μία καλή χρονά μακριά από τραυματισμούς και με πολλές επιτυχίες!!!

Η ανακοίνωση για τους ταλαντούχους τερματοφύλακες: Η Π.Α.Ε. ΡΙΖΙΩΝ Είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι εντάσει στο ρόστερ της δυο ταλαντούχος τερματοφύλακες 17 και 20 χρονών τον βύρων Τσολακίδη και Δημήτρη στανιογλούδη. Σας ευχόμαστε καλή χρονιά μακριά από τραυματισμούς και με πολλές επιτυχίες!!!