Α2 Ανδρών: Άρης Ανδρεάδης και Ηλίας Κρεούζης για την Θρακιώτικη μονομαχία Ερμογένη Ξάνθης και ΑΕ Κομοτηνής

Αποκλειστικές δηλώσεις στο thrakisports.gr έκανε ο Άρης Ανδρεάδης, διαγώνιος του Ερμογένη και ο προπονητής της ΑΕ Κομοτηνής, Ηλίας Κρεούζης, για την επικείμενη κρίσιμη μάχη των δύο ομάδων το Σάββατο στις 18:00.

Άρης Ανδρεάδης: “Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα στο β’ γύρω. Είμαστε πολύ άτυχοι διότι είχαμε πολλούς τραυματισμούς γεγονός που μας οδήγησε σε όλα τα παιχνίδια ως τώρα να παίζουμε με διαφορετική σύνθεση, αλλά δεν μας επέτρεπε κιόλας να κάνουμε σωστές προπονήσεις λόγω των ελλείψεων. Είναι τόσο ανταγωνιστικό φέτος το πρωτάθλημα, τερματίσαμε 5η στον α’ γύρω και με τρεις σερί ήττες έχουμε βρεθεί στην ζώνη του υποβιβασμού.”

“Τώρα το Σάββατο παίζουμε με την Α.Ε.Κομοτηνής. Η Κομοτηνή μετά το Φίλιππο Βέροιας είναι η 2η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Σίγουρα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς αλλά έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα από τώρα μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος κάθε Σαββατοκύριακο για εμάς είναι ένας τελικός. Θα προσπαθήσουμε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και να κυνηγήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.”

Ηλίας Κρεούζης: “Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας. Παίζουμε πολύ ελκυστικό βόλεϋ και δίνουμε κάθε Σάββατο το 100% του εαυτού μας. Το δύσκολο είναι από εδώ και πέρα που πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτούς τους ρυθμούς χωρίς ουσιαστικά κίνητρο μιας και δεύτερη θέση δεν δίνει τίποτε παραπάνω όπως και η 4η.”

“Όσο για το παιχνίδι με την Ξάνθη είναι ένα τοπικό ντέρμπι. Είναι ένα πολύ κομβικό παιχνίδι για την ομάδα της Ξάνθης γιατί αν δεν πάρει κάποιους βαθμούς από αυτό το παιχνίδι αρχίζουν και στενεύουν τα περιθώρια.”