Μήνυση στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κατά των μελών της ΕΕΑ από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω της μηνυτήριας αναφοράς που κατατέθηκε από τον Μάκη Γκαγκάτση στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ζητάει τη διερεύνηση κακουργηματικών και πλημμεληματικών αδικημάτων (παράβαση καθήκοντος, δωροληψία, παραβίαση προσωπικών δεδομένων και παραβίαση απορρήτου).

Μεταξύ άλλων, όπως αναφέρει το μπλογκ της Δίκης του Κυριάκου Θωμαΐδη, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητάει το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών και του τηλεφωνικού απορρήτου των μελών της ΕΕΑ, συνεχίζοντας με αυτόν τον τρόπο τις νομικές της ενέργειες. Το δημοσίευμα αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλη Πλιώτα, μηνυτήρια αναφορά κατά των μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Ζητάει τη διερεύνηση κακουργηματικών και πλημμεληματικών αδικημάτων (παράβαση καθήκοντος, δωροληψία, παραβίαση προσωπικών δεδομένων και παραβίαση απορρήτου).

Μεταξύ άλλων η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητάει το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών και του τηλεφωνικού απορρήτου των μελών της ΕΕΑ.

Ήδη το ζήτημα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων ετέθη σε προ εβδομάδος μηνυτήρια αναφορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών και την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Παρότι η μηνυτήρια αναφορά δεν αναφέρει συγκεκριμένα ονόματα μελών της ΕΕΑ, είναι προφανές ότι στρέφεται κατά του προέδρου Ν.Τζουλάκη και των μελών Ν.Φαραντουρη, Ειρ.Μαρούπα και Ηλ.Αρκούδη».

Αυτή δεν θα είναι η τελευταία κίνηση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, καθώς αναμένεται να προβεί και σε άλλες νομικές ενέργειες τόσο για τη συγκεκριμένη υπόθεση, όσο και για κατά της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Σε διαφορετικό μήκος κύματος δείχνει για την ώρα να κινείται η ΠΑΕ Ξάνθη που σκοπεύει να προσβάλει νομικά την απόφαση χωρίς να εμπλακεί σε προσωπικές καταγγελίες για τον ρόλο κάποιων μελών της Επιτροπής, παρόλο που εκφράζονται ανοιχτά υπόνοιες.