«Με 40 κομμάτια πίτα για να φάνε στον δρόμο ταξίδεψε ο Εθνικός για να παίξει με ΠΑΟ στην Αθήνα» (+audio)

Την δίκη του απάντηση στα επαίσχυντα όπως ίδιος τα χαρακτήρισε δημοσιεύματα έδωσε ο τεχνικός διευθυντής των υποδομών του Εθνικού Θανάσης Κασαμπαλής, στην είδηση που μετέδωσε ο Κώστας Ασημακόπουλος ότι ο Εθνικός ταξίδεψε στην Αθήνα με γεύμα μόνο κάτι σαντουιτσάκια.

Ο Κασαμπαλής πραγματοποίησε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή του Δημήτρη Κολιού στο Maximum FM το πρωί, όπου επί περίπου μία περίπου ώρα φιλοξενήθηκε στο στούντιο ο πρόεδρος του ΜΓΣ Εθνικός Αυγερινός Μεσινέζης. Εκεί θέλησε να απαντήσει στις ανακρίβειες που όπως υποστηρίζει μεταδόθηκαν τις τελευταίες ημέρες σχετικά με γεγονότα που αφορούν τον σύλλογο.

Η ατάκα που έγινε viral και αναδείχθηκε από την ιστοσελίδα evrosonline είναι οτι τα παιδιά είχαν μαζί τους 40 κομμάτια πίτα. Αντιγράφουμε από το evrosonline: «Την καταγγελία αυτή ήρθε να διαψεύσει άμεσα όμως ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Κασαμπαλης λέγοντας πως η επαγγελματική (τονίζουμε το επαγγελματική) ομάδα του εθνικού ταξιδευσε έχοντας μαζί της για να γευματίσει 40 κομμάτια πίτα !!!!! Τα σχόλια περισσεύουν».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι όποιος ακούσει το ηχητικό από την πρωινή εκπομπή του Maximum FM με τον Δημήτρη Κολιό στο σημείο ξεκινά μετά το 49:44, διαπιστώνει ότι πράγματι έχει ειπωθεί αυτή η ατάκα από τον Θανάση Κασαμπαλή, αλλά προστίθεται ότι η πιτα ήταν επιπλέον των χρημάτων που τους είχαν δοθεί για τα γεύματα. Ακόμα χαρακτηρίζει ψευδές και το γεγονός ότι η ομάδα ταξίδεψε με 7 παίκτες στην Αθήνα καθώς υπήρχε δεκάδα (το θέμα το ανέδειξε το ThrakiSportS και έγινε αναφορά για οκτώ παίκτες – διορθώθηκε σχεδόν άμεσα η αρχική πληροφορία για επτά που είχε γραφτεί – συν έναν που ενσωματώθηκε στην Αθήνα, ρεπορτάζ στο οποίο επιμένει το ThrakiSportS).

Στην ωριαία διάρκεια της συνέντευξης Μεσινέζη αλλά και κατά τις παρεμβάσεις Κασαμπαλή αλλά και του πρώην προέδρου του ΤΑΑ Εθνικός Γιάννη Τζίμα έχουν ειπωθεί και πολλά άλλα σημαντικά πράγματα, αλλά αυτά θα αναλυθούν σε επόμενες αναρτήσεις, ενόψει και της κρίσιμης Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου το Σάββατο. Για την ώρα, αναφορικά με το ζήτημα για τα 40 κομμάτια πίτα που ήδη έχει γίνει viral, μπορείτε να ανατρέξετε στο 49:44, όπως επισημαίνει το evrosonline που πρώτο το ανέδειξε…