Κομοτηναίος άνοιξε διάλογο με τη Μαρούπα στο facebook και της ζήτησε «σοβαρότητα και τέλος στο ξεκατίνιασμα»

Η τελευταία ανάρτηση της Ειρήνης Μαρούπα στο facebook, μετά την δημοσιοποίηση του σκεπτικού της ΕΕΑ για την Ξάνθη και τον ΠΑΟΚ, την οποία έχει μεταδώσει και το ThrakiSportS, είναι γεγονός ότι προκάλεσε πολλές αντιδράσεις. Εκατοντάδες από αυτές στην ίδια την ανάρτηση.

Ο πρώτος μάλιστα που αντέδρασε, μόλις δέκα λεπτά μετά την ανάρτηση του σχετικού post από την γνωστή δικηγόρο και μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, ήταν ένας Θρακιώτης. Ο λόγος για τον Θεοδόση Αμπατζιάννη, ο οποίος μένει μόνιμα στην Κρήτη, είναι πρόεδρος του Συλλόγου Θρακιωτών του Ηρακλείου και όποιος δει την προσωπική του σελίδα στο facebook, θα διαπιστώσει ότι έχει αναρτήσει ως κεντρική φωτογραφία μια πινακίδα που αναφέρεται σε μια Οδό Κομοτηνής (προφανώς στο Ηράκλειο της Κρήτης).

Εγραψε λοιπόν ο Αμπατζιάννης, για να αποσπάσει δεκάδες like: «Με όλο το σεβασμό σας ζητώ να σοβαρευτειτε…
Θεωρώ πως τέτοιου είδους ανακοινώσεις σε τέτοια μέσα αφαιρούν κύρος και από εσάς την ίδια αλλά και από τα όργανα…
Είναι ….ξεκατίνιασμα!!!».

Ουτε δύο λεπτά δεν χρειάστηκε η Ειρήνη Μαρούπα για να του απαντήσει: «Γιατι; Δεν πρεπει κάποιος να επαναφέρει την πραγματικοτητα στην ουσία του θέματος; Θα συνεχίσει η κουβέντα με βλακείες του τυπου οτι έκανα αυτοψία και εκτίμηση της περιουσιας;».

Από εκεί και πέρα ο διάλογος ξέφυγε, με τον Αμπατζιάννη να μην απαντά ξανά αλλά να μπαίνουν στο παιχνίδι εκατοντάδες άλλοι φίλοι ή ακόλουθοι της Ειρήνης Μαρούπα στο facebook. Πάνω από 1.000 σχόλια έγιναν και ο διάλογος, μέρες μετά, συνεχίζεται. Η ανάρτηση της Μαρούπα αλλά και το σχόλιο Αμπατζιάνη με την απάντηση του μέλους της ΕΕΑ έγιναν δημόσια στο facebook, για αυτό και το ThrakiSportS προχωρά στην αναδημοσίευσή τους…