ΕΠΣ Ξάνθης: Αναβολή της Γ’ Κατηγορίας, μεταφορά ενός αγώνα της Α’ και αλλαγή ώρας σε όλα τα άλλα ματς

Με ανακοίνωσή της, η ΕΠΣ Ξάνθης γνωστοποίησε ότι «η Επιτροπή Πρωταθλήματος ενημερώνει πως από το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου όλοι οι αγώνες που είναι προγραμματισμένοι να διεξάγονται ημέρα Σάββατο θα αρχίζουν στις 15:30».

Συνεπώς πάνε μισή ώρα μετά από την ώρα που είχαμε μέχρι τώρα και ήταν 15:00. Ωστόσο αυτό δεν θα ισχύσει για τα ματς της Κυριακής, λόγω του αγώνα του ΑΟΞ με την Λαμία στις 17:15 στα Πηγάδια.

Πιο συγκεκριμένα, προκειμένου να διευκολυνθούν οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, οι διαιτητές, οι παράγοντες αλλά και οι φίλαθλοι στην προσέλευσή τους στα Πηγάδια, τα ματς της Α’ Κατηγορίας πήγαν ακόμα πιο νωρίς και θα ξεκινήσουν στις 14:30.

Από την άλλη, λόγω αυτού του ντόμινο, τα ματς της Γ’ Κατηγορίας που συνήθως διεξάγονται στις 11:30 το πρωί, αυτήν την Κυριακή δεν θα διεξαχθούν με όλη την αγωνιστική να αναβάλλεται και το πρόγραμμα να πηγαίνει μια εβδομάδα πίσω.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ένα ματς της Α’ Κατηγορίας πήγε από Κυριακή 24 ώρες νωρίτερα και θα διεξαχθεί Σάββατο. Ο λόγος για το Ελπίδα Γενισέας – Κεντητή που μεταφέρεται καθώς την Κυριακή στο ίδιο γήπεεδο αγωνίζεται ο Ηρακλής Ζυγού για τη Γ’ Εθνικη.