Δημιουργεί τμήμα… ιστιοπλοΐας ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Τμήμα ιστιοπλοϊας προτίθεται να δημιουργήσει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και πιθανότατα αυτό να αποφασιστεί στην γενική συνέλευση του ερχόμενου Σαββάτου.

Αυτό αναφέρουν πληροφορίες του ThrakiSportS και εφόσον επιβεβαιωθούν, αναμένεται να προκαλέσουν νέες αντιδράσεις εντός και εκτός συλλόγου.

Αυτό θα είναι το 14ο τμήμα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης μετά το βόλεϊ, τον στίβο, το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το πινγκ πονγκ, το μπάντμιντον, το σκάκι, την σκοποβολή, την κολύμβηση, την ποδηλασία, την υδατοσφαίριση, την ρυθμική γυμναστική και τους τροβαδούρους.

Εφόσον προχωρήσει στην ίδρυση τμήματος ιστιοπλοΐας ο Εθνικός, θα γίνει ο τρίτος σύλλογος που θα καλλιεργεί το ολυμπιακό αυτό άθλημα στην Αλεξανδρούπολη μετά τον ΝΟΑ και τον ΟΦΘΑ, γεγονός που σίγουρα εκτιμάται ότι δεν θα το δουν με πολύ καλό μάτι.

Αντιδράσεις ωστόσο αναμένεται να υπάρξουν και από τους ανθρώπους του βόλεϊ, που είναι σε ανοικτή κόντρα με την διοίκηση Μεσινέζη.

«Eδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν», ήταν το δηκτικό σχόλιό τους στο άκουσμα της πληροφορίας ότι ο Εθνικός κινείται για δημιουργία ιστιοπλοϊκού τμήματος την ώρα που καταρρέει η ναυαρχίδα του συλλόγου, όπως παραδοσιακά εθεωρείτο το βόλεϊ…