Ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ τον «Θρακιώτη εξ αγχιστείας» θρύλο του Ολυμπιακού Θοδωρή Χατζηθεοδώρου

‘Εναν ζωντανό θρύλο της ελληνικής υδατοσφαίρισης, που επί 15 χρόνια πρωταγωνίστησε σε υψηλό επίπεδο κατακτώντας τίτλους με τον Ολυμπιακό, ανακοίνωσε ο… ΠΑΟΚ.

Ο δικέφαλος του βορρά έκανε γνωστό ότι νέος προπονητής της ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ, είναι ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου. Συγκεκριμένα, ο πολύπειρος προπονητής, που έχει σχέσεις με την Θράκη καθότι η σύζυγός του Αλεξανδρουπολίτισσα, ενώ πριν δυο χρόνια είχε φέρει στο κολυμβητήριο «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης» και το Xatzitheodorou Camp, θα αναλάβει τις τύχες του «Δικεφάλου του Βορρά» για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο κορυφαίος Ελληνας βετεράνος πολίστας έκανε τεράστια καριέρα στον Ολυμπιακό, όπου ανδρώθηκε για 15 χρόνια και αγαπήθηκε όσο λίγοι παίκτες.  Κατέκτησε 12 πρωταθλήματα, 11 κύπελλα, 2 Σούπερ Καπ Ελλάδας, 2 πρωταθλήματα Ευρώπης και 1 Σούπερ Καπ Ευρώπης! Η αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό έγινε το 2011, έχοντας παράλληλα φτάσει και σε ατομικές πρωτιές, όπως η ανάδειξή του ως ο κορυφαίος παίκτης στην Ευρώπη το 2001! Μάλιστα, είχε ήδη γράψει ιστορία με τους περισσότερους τίτλους (27) στην ιστορία του ελληνικού ομαδικού αθλητισμού.

Αναλυτικά τα αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα υδατοσφαίρισης ανδρών ΠΑΟΚ Prima Holidays ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, ο οποίος θα βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, μετρώντας ως αθλητής πάνω από 23 τίτλους στις εγχώριες διοργανώσεις και 156 συμμετοχές με την Εθνική Ομάδα, ανέλαβε πρώτη φορά ως προπονητής το 2013-2014, οπότε και αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.

Μέχρι πρότινος, βρισκόταν στις Ακαδημίες του Υδραϊκού και, πλέον, είναι έτοιμος να αναλάβει τα καθήκοντά του στους «ασπρόμαυρους».

Welcome coach!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ

ΟΜΙΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ».