Μία ακόμα συμμετοχή σε τελικό για τις αδερφές Μάγδα και Νικολίνα Κεπεσίδου

Στο Φιλίππειο Κλειστό Γυμναστήριο της Βέροιας πραγματοποιήθηκε ο τελικός του Κυπέλλου Χάντμπολ γυναικών ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Νέα Ιωνία, των δύο κατά ομολογίαν καλύτερων ομάδων του αθλήματος στη χώρα.

Σε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε από την παρουσία 700 περίπου οπαδών, η ομάδα της Θεσσαλονίκης επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της και την φετινή αγωνιστική περίοδο, φτάνοντας αισίως στον πρώτο τίτλο της σεζόν. Ωστόσο, η Νέα Ιωνία στάθηκε αξιοπρεπώς, έχοντας στις τάξεις της τις αδερφές Μάγδα και Νικολίνα Κεπεσίδου.

Η Μάγδα Κεπεσίδου επέστρεψε κάτω από τα δοκάρια της Νέας Ιωνίας μετά τον σοβαρό τραυματισμό του καλοκαιριού και με την παρουσία της και τις αποκρούσεις της κατάφερε να κρατήσει την διαφορά σε αξιοπρεπή επίπεδα, ενώ αξιοσημείωτη ήταν και η παρουσία της μικρότερης αδελφής της Νικολίνας, που σημείωσε τέσσερα γκολ στον τελικό.

Θέλοντας να επιβεβαιώσει ο ΠΑΟΚ τον τίτλο του φαβορί, μπήκε πολύ δυνατά από την αρχή του αγώνα και ολοκλήρωσε το ημίχρονο προηγούμενος με διαφορά 6 γκολ (12-6). Η διαφορά μάλιστα θα μπορούσε να φτάσει και σε μεγαλύτερα επίπεδα, ωστόσο η Εβρίτισσα διεθνής τερματοφύλακας Μάγδα Κεπεσίδου κατάφερε να την κρατήσει.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η διαφορά έφτασε μέχρι και τα 10 γκολ, στο τελευταίο δεκάλεπτο ωστόσο η διαχείριση που έκανε η ομάδα του ΠΑΟΚ έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα της Νέας Ιωνίας να μειώσει σε μονοψήφια νούμερα, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 27-19.

Κορυφαίες του αγώνα ήταν οι Ντε Ολιβέιρα και Γκάτζιου από πλευράς νικητριών, ενώ αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία των αδελφών Κεπεσίδου από τις ηττημένες.