Γ’ Εθνική: Ξανθιώτικο ντέρμπι στο γήπεδο του ΑΟΞ, στις Σέρρες η Αλεξανδρούπολη (15:00, LIVE ThrakiSportS)

Με τους αγώνες της 19ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Και οι τέσσερις ομάδες από την Θράκη μάχονται για τον στόχο της παραμονής, με τον Άρη Αβάτου που έχει ρεπό να είναι κοντά στην πρόωρη επίτευξή του, τον Ζυγό να ζητά κάτι παραπάνω από ένα θαύμα και τους Αλεξανδρούπολη και Ορφέα Ξάνθης να παλεύουν μεταξύ τους αφού η Πέρνη δείχνει αποδυναμωμένη και φάινεται πως δύσκολα θα διεκδικησει την παραμονή της.

Ξεκινάμε από την Ξάνθη όπου στο γήπεδο του ΑΟΞ θα έχουμε το Ξανθιώτικο ντέρμπι ανάμεσα στον Ορφέα και τον Ηρακλή Ζυγού. Ο Ορφέας με 18 βαθμούς και 3 σερί νίκες στην έδρα του έχει βελτιωθεί αρκετά και βρίσκεται στο -3 απο την Αλεξανδρούπολη. Αυτό όπως αναφέρθηκε οφείλεται στην έδρα του και κόντρα στην πιο αδυνατη ομάδας εκτός έδρας τον Ζυγο (0-1-7 εκτός) θέλει να φτάσει τις νίκες σε τέσσερις και να πιάσει την Αλεξανδρούπολη (την οποία φιλοξενεί στις επόμενες αγωνιστικές στην Ξάνθη) που αγωνίζεται κοντρα στον πρωτοπόρο Πανσερραικό.

Οι Εβρίτες χωρίς αγχος και τους Αμπραχαμιάν, Γεωργαντζόπουλο θα αγωνιστούν κόντρα στον Πανσερραικό που μετρά τις δυο αρχικες ισοπαλίες μετρά πέντε σερί νίκες στις Σέρρες. Οι Εβριτες έχουν εκτός Αλεξανδρούπολης, 2 νίκες, μια ισοπαλία και πέντε ήττες.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια ο Νέστος φιλοξενεί στο ντερμπι της Χρυσούπολης τον Κεραυνό Πέρνης, ο Αετός Οφρυνίου τον Πανδραμαικό, ο Απόλλων Παραλιμνιου τον Πανσερραικό και η Δόξα Θεολόγου την Δόξα Κατω Καμήλας.

Αναλυτικά το προγραμμα:
Ορφέας Ξάνθης– Ηρακλής Ν. Ζυγού
Πανσερραϊκός – Ένωση Αλεξανδρούπολης
Δόξα Θεολόγου Ποτού – Δόξα Κάτω Καμήλας
Απόλλων Παραλιμνίου – Κιλκισιακός
Νέστος Χρυσούπολης – Κεραυνός Πέρνης
Αετός Ορφανού – Πανδραμαϊκός
ΡΕΠΟ:Άρης Αβάτου