Στο Διδυμότειχο το 12o Πανελλήνιο Πανθρακικό Αντάμωμα!

Στο Διδυμότειχο θα φιλοξενηθεί φέτος το 12ο Πανελλήνιο Πανθρακικό Αντάμωμα. Τα ευχάριστα νέα  ανακοίνωσε  ο σύλλογος τα Δίδυμα Τείχη αναφέροντας: “Έξι χρόνια μετά την διοργάνωση του 6ου Πανθρακικού έχουμε την χαρά να διοργανώσουμε ένα ακόμα, ένα ακόμα επετειακό αυτήν την φορά καθώς φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θράκης και του Διδυμοτείχου.
Προσεχώς περισσότερα..”

Από το 2008 η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θρακικών Σωματείων καθιέρωσε το Πανθρακικό Αντάμωμα. Από τότε και κάθε χρόνο ένας σύλλογος – μέλος της, αναλαμβάνει την υλοποίησή του.

Για φέτος το Πανελλήνιο Πανθρακικό Αντάμωμα ανέλαβε να το υλοποιήσει ο Σύλλογος τα Δίδυμα Τείχη με συνδιοργανωτή τοη δήμο Διδυμοτείχου.

Στόχος του ανταμώματος, όπως προκύπτει και από την ίδια τη λέξη, είναι να συναντηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι Θρακιώτικοι Σύλλογοι, να σμίξουν, να χορέψουν, να γνωριστούν, να ανταλλάξουν απόψεις, να θυμηθούν κάτι από τα παλιά, αλλά και να περάσουν κάποια μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση που αφορούν τον πολιτισμό και την ιστορία της Θράκης.

Πηγή: https://www.e-evros.gr