LIVE από τη Νέα Σμύρνη για την Super League: Πανιώνιος – ΑΟ Ξάνθη

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα Πανιώνιος – Ξάνθη για την 23η αγωνιστική της Super League.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε την ευκαιρία να πληροφορείστε την εξέλιξη στον αγώνα Πανιώνιος – Ξάνθη για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ωρα 18:35 Ο αγώνας αποφασίστηκε αργά το βράδυ από τη Λίγκα να γίνει κανονικά παρά το εξώδικο του Πανιωνίου προς την διοργανώτρια αρχή ότι έπρεπε να αποβληθεί από το πρωτάθλημα η Ξάνθη από την στιγμή που ανακλήθηκε το πιστοποιητικό της.

Ωρα 18:39 Η Ξάνθη θέλει τη νίκη για να παραμέινει σε τροχιά διεκδίκησης της εξάδας ενώ ο Πανιώνιος για να ανέβει από τον πάτο της βαθμολογίας, ελπίζοντας πρωτίστως ότι θα πετύχει τον εξωαγωνιστικό υποβιβασμό της ομάδας της Θράκης.

Ωρα 18:43 Με αυτά τα δεδομένα το ματς έχει φορτιστέι σε μια Νέα Σμύρνη που είναι άδεια, καθώς υπάρχει τιμωρία της έδρας του πανιωνίου

Ωρα 18:46 Παμε σε συνθέσεις πριν παρουσιάσουμε άλλα στοιχεία

Ωρα 18:49 Για την Ξάνθη ξεκινούν Άμπαντ, Μπαριέντος, Κασάδο, Καρασαλίδης, Κάστρο, Καμαρά, τερκί, Σόσα, Εντουάρντο, Τζουρίτσκοβιτς και Στάρτζεον που επιστρέφει μετά από σχεδόν 20 μέρες σε αρχικό σχήμα.

Ωρα 18:54 Για τον Πανιώνιο ξεκινούν οι Κοτνικ, Τετσας, Λυμπεράκης, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκεζ, Τσιλούλης, Κόρμπος, Εμμανουηλίδης, Οικονομίδης, Αραμπουλι και Παπανικολάου.

Ωρα 18:58 Ο Πανιώνιος έκανε τη μοναδική του φετινή εκτός έδρας νίκη στην Ξάνθη και τώρα μετράει τρεις διαδοχικές νίκες επί του ΑΟΞ, αφού είχε κερδίσει και τα δύο περσινά με 1-0.

Ωρα 19:01 Είναι τέσσερα παιχνίδια αήττητος, ενώ η Ξάνθη έχει μια μόνο νίκη στα τελευταία οκτώ μεταξύ τους, όπου ο Πανιώνιος έχει έξι νίκες.

Ωρα 19:04 Πριν από αυτά, δηλαδή από το 2010 ως και το 2015 η Ξάνθη ήταν αήττητη 11 παιχνίδια, με πέντε νίκες και έξι ισοπαλίες. Από το 2016 δηλαδή απέκτησε ο Πανιώνιος το προβάδισμα πέντε νικών, που έχει στην ιστορία τους.

Ωρα 19:07 Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου σκόραραν και οι δύο, 1-2 το σκορ, αφού στα οκτώ προηγούμενα σκόραρε το πολύ η μία από τις δύο ομάδες.

Ωρα 19:11 Η Ξάνθη έχει να σκοράρει στη Νέα Σμύρνη από τον Σεπτέμβρη του 2014, όταν είχε βάλει γκολ ο Παντελής Καπετάνος στο 1-1 εκείνης της μέρας.

Ωρα 19:14 Η ομάδα της Θράκης έχει να νικήσει στη Νέα Σμύρνη από τον Ιανουάριο του 2011, 0-2 (10’ σουτ Κατόνγκο, 27’ σουτ Μπόατενγκ). Από τότε ο Πανιώνιος έχει τρεις νίκες και άλλα πέντε έχουν λήξει ισόπαλα.

Ωρα 19:18 Γενικα η προϊστορία ανεξαρτητως έδρας ειναι υπέρ της Ξάνθης. Εχει 23 νικες, 18 ηττες και 16 ματς έληξαν ισόπαλα. Ειδικά όμως στη Νέα Σμύρνη έχουμε 11 νίκες Πανιωνίου, 10 ισοπαλίες και 7 νικες Ξανθης.

Ωρα 19:22 Διαμαντόπουλος από την Αρκαδία ο διαιτητής, πλέον έχουν αποσυρθει οι ομάδες και περιμενουμε την επίσημη είσοδο τους

Ωρα 19:25 Θυμίζουμε ότι σήμερα έχουμε άλλο ένα σημαντικό ματς, αυτό ανάμεσα σε Λαμία και ΑΕΛ που ξεκινά στις 20:00 το βράδυ

Ωρα 19:27 Τωρα η εισοδος των δυο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς κόσμο το γήπεδο θυμίζουμε και με τσουχτερό το κρύο

1′ Εναρξη του αγωνα

3′ Πρώτη καλή στιγμή για τον Πανιώνιο με τον Λυμπεράκη να βρίσκει τον Αραμπούλι με τον Γεωργιανό φορ να κάνει το σουτ το οποίο κατέληξε πάνω από το τέρμα της Ξάνθης.

8′ Σέντρα του Τζουρίσκοβιτς, με τον Στάρτζεον να κάνει την κεφαλιά και την μπάλα να καταλήγει άουτ.

12′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο να ανοίξει το σκορ. Ο Αραμπούλι έκλεψε την μπάλα από τον Μπαριέντος αλλά καθυστέρησε να σουτάρει με αποτέλεσμα να προλάβουν οι αμυντικοί της Ξάνθης να κοντράρουν το σουτ του επιθετικού του Πανιωνίου. 

13′ Κίτρινη κάρτα στον Καρασαλίδη για φάουλ στον Εμμανουηλίδη.

15′ Ωραίο σουτ στην κίνηση του Αραμπούλι, έδιωξε σε κόρνερ ο Αμπαντ κρατώντας το μηδέν.

19′ Ο Μπαριέντος από τα δεξιά γύρισε τη μπάλα με τον Ντομίνγκες να διώχνει σε κόρνερ. 

20′ Συμπληρώθηκε ημίωρο, πιο δραστηριος ο Πανιωνιος αλλά παραμένει το μηδέν με την Ξάνθη

24′ Ωραία επιθετική ανάπτυξη του Πανιωνίου με τον Τσιλούλη να γυρίζει υπέροχα στην καρδιά της περιοχής της Ξάνθης και προ Αραμπούλι ο Κασάδο έδιωξε τον κίνδυνο.

27′ Πρώτη αναγκαστική αλλαγή για την Ξάνθη. Ο Μουλέν στην θέση του τραυματία Μπαριέντος. 

35′ Ο ρυθμός του αγώνα έχει πέσει στα τελευταία λεπτά με τις συνεχόμενες διακοπές και την αναγκαστική αλλαγή της Ξάνθης.

40′ Χωρις τιποτα αξιολογο το τελευταιο πενταλεπτο

45′ Κίτρινη κάρτα στον Τσιλούλη για σκληρό φάουλ. Τρια τα λεπτα των καθυστερησεων

45+3′ Σφυριγμα ληξης και αποδυτήρια. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Πανιώνιος – ΑΟ Ξάνθη 0-0

Ωρα 20:23 Κακο παιχνιδι με τον πανιωνιο να εχει τις πρωτοβουλίες αλλά να ην απειλει

Ωρα 20:27 Πολύ κακο παιχνίδι από την Ξάνθη που εχει κάνει πολλά λάθη και δεν απειλει

46′ Εναρξη δεύτερου ημιχρόνου με τον Πανιώνιο στη σέντρα.

50′ Σέντρα από τα αριστερά για την Ξάνθη, ο Κάστρο πιο ψηλά από όλους πήρε την κεφαλιά με τον Κότνικ να μπλοκάρει. 

51′ Κίτρινη κάρτα στον Παπανικολάου.

55′ Πολυ κακο παιχνίδι σε αυτο το πρωτο δεκαλεπτο του δευτερου μερους

59′ Διαγώνιο σουτ του Στάρτζεον, μπλόκαρε ο Κότνικ. 

62′ Ο Στάρτζεον έκανε το γύρισμα μέσα στην περιοχή και προ του Κάστρο ο Σταυρόπουλος έδιωξε σε κόρνερ.

63′ Καλή στιγμή για την Ξάνθη με τον Τέρκι να σουτάρει δυνατά μέσα από την περιοχή και τον Κότνικ να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. 

65′ Στο 20λεπτο του β’ μερους οι τελικές είναι 6-5 υπέρ της Ξάνθης. Στο 20λεπτο του α’ ημιχρονου ήταν 5-1 υπέρ του Πανιωνίου. Δεν έχει δεχθει τελική η Ξάνθη για 45 λεπτά!

66′ Κίτρινη κάρτα στον Μουλέν.

67′ Κίτρινη κάρτα στον Σόσα για διαμαρτυρία. 

69′ Νέα καλή στιγμή για την Ξάνθη, όπου σε μια φάση διαρκείας η μπάλα φτάνει στον Τέρκι ο οποίος από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

71′ Δεύτερη αλλαγή για την Ξάνθη. Ο Ντε Αμορίμ στην θέση του Τζουρίσκοβιτς.

75′ Ένα τέταρτο μένει μέχρι τη λήξη του ματς με το 0-0 να παραμένει.

78′ Πρώτη αλλαγή για τον Πανιώνιο. Ο Μιλόγεβιτς στην θέση του Κόρμπου. 

81′ Κίτυρινη κάρτα στον Οικονομίδη.

85′ Τρίτη αλλαγή για την Ξάνθη. Ο Φόσερ στην θέση του Στάρτζεον. Δεύτερη αλλαγή για τον Πανιώνιο. Ο Γρίβας στην θέση του Τσιλούλη.

88′ Τρίτη αλλαγή για τον Πανιώνιο. Ο Σίντι Αλι στην θέση του Εμμανουηλίδη.

90′ Σουτ του Ντε Αμορίμ μπλοκάρει ο Κότνικ. Τέσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων

90+3′ Κίτρινη κάρτα στον Κασάδο. 

90+4′ Τέλος ενός πολύ κακου αγώνα, που βρίσκει χαμένες και τις δύο ομάδες. Τελικό αποτέλεσμα: Πανιώνιος – ΑΟ Ξάνθη 0-0