Super League: Εκτός έδρας με Παναιτωλικό και Πανιώνιο οι ακαδημίες του ΑΟΞ

Δύο αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής του ΑΟ Ξάνθης που συμμετέχουν στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της Superleague. Η Κ15 έχει ρεπό αυτή την εβδομάδα, ενώ η Κ19 και η Κ17 έχουν εκτός έδρας αναμετρήσεις το Σάββατο.

Συγκεκριμένα η Κ19 του Κώστα Μπεδρελή θα αντιμετωπίσει στις 11:00 στο γήπεδο Τραχώνων την αντίστοιχη ομάδα του Πανιωνιου για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με 20 βαθμούς στην 10η θέση της βαθμολογίας. Διαιτητής του αγώνα θα είναι η Ειρήνη Πιγγιου (ΕΠΣ Θεσπρωτίας) με βοηθούς τους κ.κ. Ισσά – Βαξαβανέλη (ΕΠΣ Αθηνών). 

Η Κ17 του ΑΟΞ για την 19η αγωνιστική του Εφηβικού πρωταθλήματος θα αγωνιστεί στο αθλητικό κέντρο Emileon το Σάββατο (11:00) απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Παναιτωλικού. Οι γηπεδούχοι είναι την 5η θέση της βαθμολογίας με 21 πόντους, ενώ οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη στην 3η με 33 βαθμούς μαζί με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Κωνσταντίνος Τσοπλάκος (Γαλανόπουλος – Βασιλόπουλος) της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.