Με πούλμαν ταξιδεύουν για Αθήνα οι οκτώ «ηρωικοί» παίκτες του Εθνικού ενόψει του ματς με τον Παναθηναϊκό

Με πούλμαν, όπως άλλωστε προανήγγειλε εμμέσως πλην σαφώς στην συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης, ταξιδεύουν για την Αθήνα οι οκτώ (όλοι κι όλοι) παίκτες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης που μετέχουν στην αποστολή της ομάδας για να αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό.

Οι Γιώργος Λομπούτης, Γιώργος Ζαχαρούλης, Κώστας Δαλακούρας και Γρηγόρης Κοντοστάθης είναι οι τέσσερις από αυτούς, που πρόλαβαν τις θέσεις στην… γαλαρία. Στο πούλμαν είναι ακόμα οι Λάμπρος Πιτακούδης, Απόστολος Αντωνιάδης, Χρήστος Χρηστουηλίας και Παναγιώτης Παλαβουζόπουλος.

Μαζί τους ο προπονητής Γιώργος Ανδραβίζος και η βοηθός του Όλγα Γκούβερ, που ανέλαβαν όλο αυτό το βάρος από τις αρχές της σεζόν. Κανένα μέλος της διοίκησης δεν συμμετέχει στην αποστολή. Άλλωστε πλέον η διοίκηση του ΤΑΑ έχει αποχωρήσει και αυτή του Ερασιτέχνη προκήρυξε έκτακτη γενική συνέλευση για την άλλη εβδομάδα, οπότε και θα οριστεί νέα διοίκηση.

Οι οκτώ παίκτες που συμμετέχουν στην αποστολή του Εθνικού αναμένεται να φτάσουν στην πρωτεύουσα αργά μετά τα μεσάνυχτα. θα διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχείο της Παραλιακής και αφού ενσωματωθεί στην ομάδα και ο Μπίκος, που ήταν ήδη στην Αθήνα, στις 5.00 το απόγευμα θα αντιμετωπίσουν τον ιδιαίτερα ισχυρό φέτος Παναθηναϊκό με στόχο πρωτίστως μια αξιοπρεπή εμφάνιση.

Είναι αυτοί που απομένουν να παλεύουν μόνοι για το βόλεϊ όχι απλά του Εθνικού αλλά συνολικά της Αλεξανδρούπολης, που κινδυνεύει με αφανισμό εξαιτίας των κακών χειρισμών όσων είχαν τις τύχες του στην πόλη τα τελευταία χρόνια…