Από το Πάικο Γουμένισσας στον πάγκο του ΠΑΟΝΕ Επταλόφου ο Γιώργος Ποιμενίδης

Στον ΠΑΟΝΕ Επταλόφου όπου πέρυσι ήταν φιναλίστ επέστρεψε ως προπονητής ο Κιλκισιώτης τερματοφύλακας Γιώργος Ποιμενίδης που για αρκετά χρόνια ήταν κάτω από τα γκολποστ ομάδων της Ροδόπης

Ο Ποιμενίδης που ξεκίνησε την σεζόν στο Πάικο Γουμένισσας έχοντας διπλό ρόλο, αυτόν του προπονητή και τερματοφύλακα, επέστρεψε ώστε να σώσει τον ΠΑΟΝΕ που δεν πάει καλά στο πρωτάθλημα, αλλα και να διεκδηκήσει το κύπελλο αφού η νέα του ομάδα βρίσκεται στα ημιτελικά. Πέρυσι έχασε τον τελικό κυπελλου με την ομάδα του τον ΠΑΟΝΕ Επταλόφου κόντρα στον Αλέξανδρο Κιλκίς.

Ο «Ποιμε” που στην Ροδόπη αγωνίστηκε σε Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου και Ελπίδα Σαπών, στο παρελθόν έχει κατακτήσει 11 πρωταθλήματα και κύπελλα συνολικά με τις ομάδες του (6 κύπελλα, τα 2 με Κιλκισιακό, Λεωνίδιο, Απόλλων Ευρώπου, Δόξα Χέρσου, Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, 5 πρωταθλήματα με Κιλκισιακό, Χαιδάρι, 2 Απόλλων Ευρώπου, Δόξα Χέρσου και ένα Σουπερ Καπ Γ’ Εθνικης).

Ο 35χρονος πορτιέρο, στο παρελθόν έχει παίξει σε σε Β’ και Γ’ Εθνική με Κιλκισιακό, ΗΛΤΕΞ Λύκους, Αχαρναϊκό, Λεωνίδιο, Θρασύβουλο, Χαϊδάρι αλλά και ομάδες του Κιλκίς όπως οι Απόλλων Ευρώπου, Δόξα Χέρσου και ΠΑΟΝΕ Επταλόφου.