«Βόμβες» του προέδρου του Εθνικού Αυγερινού Μεσινέζη για την διοίκηση του ΤΑΑ παρουσία Κώστα Δαλακούρα

Παρουσία του αρχηγού της ομάδας βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Κώστα Δαλακούρα πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου της διοίκησης του Ερασιτέχνη Εθνικού. Σε αυτήν τοποθετήθηκε ο πρόεδρος του ΜΓΣ Αυγερινός Μεσινέζης έχοντας δίπλα του την Βίκυ Κοϊνάκη, τον Γιώργο Πασσιά και τον Ειρήναρχ Κεμανετζή από το ΔΣ του Ερασιτέχνη Εθνικού.

«Με μεγάλη έκπληξη παρακολουθήσαμε την προχθεσινή συνέντευξη του κ. Μιχαηλίδη στη Δέλτα Τηλεόραση σχετικά με την αποχώρηση και όχι παραίτηση, όπως ειπώθηκε, του ΤΑΑ. Ενημερωτικά σας πληροφορούμε ότι χθες κατατέθηκε εγγράφως η παραίτηση του ΤΑΑ», είπε αρχικά ο Αυγερινός Μεσινέζης και στην συνέχεια απάντησε στις κατηγορίες που εκτοξεύθηκαν από την πλευρά του Παύλου Μιχαηλίδη.

Σε σχέση με το έγγραφο που εστάλη από τον Ερασιτέχνη Εθνικό στην ΕΟΠΕ και την ΕΣΠΕΘΡ για συμμετοχή της ομάδας στο τοπικό πρωτάθλημα, ο Μεσινέζης είπε: «Εαν αυτό είναι μομφή για τον Ερασιτέχνη, γιατί δεν αποτελεί μομφή και για την ίδια την κα Λουπασάκη που ήταν ενήμερη και έγινε με δική της αίτηση. προφανώς ο κ. Μιχαηλίδης δεν ενημερώθηκε από την πρόεδρό του και εκτίθεται ανεπανόρθωτα. Εμείς λειτουργούμε στο συμφέρον του συλλόγου και οφείλουμε με κάθε μας ενέργεια να διαφυλάξουμε την λειτουργία όλων των τμημάτων και του βόλεϊ. Από την στιγμή που υπήρχε κίνδυνος για τη συμμετοχή της Volley league, έπρεπε να διαφυλάξουμε ότι θα κατέβουν τα αγωνιστικά τμήματα. Άνθρακας λοιπόν ο θησαυρός του κ. Μιχαηλίδη».

Για την επιχορήγηση του Δήμου Αλεξανδρούπολης ανέφερε: «Το 60% της επιχορήγησης πήγε για να πληρωθούν χρέη του ΤΑΑ. Αν θέλουν ο κ. Μιχαηλίδης και η λα. Λουπασάνη να ενημερωθούν, ας έρθουν να ρωτήσουν. Διαθέσιμα χρήματα δεν υπάρχουν και αυτό θα το επιβεβαιώσει και η Εξελεγκτική Επιτροπή».

Σε σχέση με το σήμερα, ο πρόεδρος Αυγερινός Μεσινέζης ανέφερε: «Εμείς από την πρώτη στιγμή που ενημερωθήκαμε για την παραίτηση του ΤΑΑ, ήρθαμε σε επαφή άμεασα με τους αθλητές και τους τεχνικούς της ομάδας. Αυτό που διαπιστώσαμε είναι ότι δεν είχαν καμία ενημέρωση. Αυτό για εμάς είναι απαράδεκτο. Όλα αυτά που ακούγαμε ότι είναι τυπικοί, μια γροθιά,κάνουμε, ράνουμε, πέσα στο κενό. Οργανωμένα σαν αποστολή θα πάει η ομάδα στην Αθήνα. Θα πάνε την Παρασκευή, θα μείνουν εκεί και θα επιστρέψουν. Μακάρι να είχαμε χρόνο πιο πριν για να κλείσουμε αεροπορικά εισιτήρια».

Ακόμα ο Αυγερινός Μεσινέζης ανέφερε: «Εχουμε ήδη κινήσει τις διαδικασιες για την διάδοχη κατάσταση στο ΤΑΑ. Ηδη συγκαλέσαμε στον προβλεπόμενο χρόνο έκτακτη ΓΣ για να δούμε προτάσεις για το ΤΑΑ. Η ομάδα πρέπει να συνεχίσει στο πρωτάθλημα και να συνεχίσει την παρουσία της, άσχετα από το τελικό αποτέλεσμα. Η ομάδα θα τελειώσει το πρωτάθλημα κανονικότατα. Οσο για την διάδοχη κατάσταση, θα την διαπιστώσετε στο τέλος της Γενικής Συνέλευσης».

Σε ερώτηση για τα συνολικά χρέη του ΤΑΑ Εθνικός ο Αυγερινός Μεσινέζης είπε: «Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν χρέη. Μέχρι και την προηγούμενη ΓΣ που είχαμε το πόρισμα της Εξελεγκτικής ήταν περίπου 180.000. Για να έχουμε πλήρη εικόνα πρέπει να γίνει ο ελεγχος της Εξελεγκτικής στα οικονομικά δεδομένα του προηγούμενου ΤΑΑ για να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη».

Σε ερώτηση για το αν μπορεί να υπάρχει αισιοδοξία ότι θα προκύψει νέα διοίκηση για το ΤΑΑ, ο πρόεδρος του ΜΓΣ Εθνικός είπε: «Το άσχημο κλίμα δεν το πυροδοτήσαμε εμείς. Η άλλη πλευρά το έκανε προφανώς για να δικαιολογήσει τα αδικαιολογητα και μια ωραία μέρα είδαμε μια παραίτηση. Ακούστηκε ότι δεν βοηθήσαμε και δώσαμε 400 ευρώ. Ναι, τόσα δώσαμε γιατί τόσα μπορέσαμε. Αλλά όταν ένας αυτοπροβάλλεται, οι εθελοντές που ήρθαν να προσφέρουν τον εαυτό τους για να διοικήσουν το τμήμα, δεν είχαν κάνει τα κουμάντα τους; Ειναι προτιμότερο να πεις ότι δεν μπορώ να αναλάβω την ευθυνη παρά να πάρεις ένα τμήμα και να το ρίξεις στα βράχια».

Ακόμα ο Αυγερινός Μεσινέζης είπε: «Δεν ειμαστε διοικηση των περιπτέρων. Κάθε χρόνο νοηθούσαμε. Την προπέρσινη επιχυρήγηση την πήρε όλη το ΤΑΑ. και πιο πριν. Γιατί το κάναμε; Κάθε φορά το ΔΣ συνέρχεται, βλέπει τις ανάγκες και βοηθά. Τέσσερα χρόνια όλα τα υπόλοιπα τμήατα ματώσανε. Καθυστερήσαμε άλλες ομάδες να ανέβουν σε κατηγορίες,. Δυο χρόνια πλην του φετινού πολεμούσαμε να σώσουμε την ομάδα. Η περσινη χρονιά μας φόρτωσε ένα τόσο μεγάλο χρέος. 86 χιλιάρικα. Από που θα βγουν αυτά; Ολες τις χορηγίες το ΤΑΑ τις έπαιρνε. Τα άλλα τμήματα φυτοζωούν με ις συνδρομές των μελών τους.

Σε σχέση με τις κατηγορίες ότι τα μέλη της διοίκησης του Ερασιτέχνη δεν αγόρασαν ούτε διαρκείας, είπε: «Τα προηγούμενα 5-6 χρόνια ο κ. Μιχαηλίδης που ήταν; Αχρωμος, αοσμος και άυλος; Εμφανίστηκε να βοηθήσει τον σύλλογο; Που έρχεται, μας κουνάει το δάχτυλο και μας κατηγορεί; Αντί να υπάρξουν ήπιοι τόνοι, μας απευθύνει τέτοιες κατηγορίες; Εκείνος πότε είχε πάρει διαρκείας πριν αναλάβει στο ΤΑΑ; Και αν θέλουν ας έρθουν να μας διωξουν και ας αναλάβει ο κ. Μιχαηλίδης την προεδρία του συλλόγου».

Αμέσως μετά ο κ. Μεσινέζης ανέφερε: «Να ξερουν καποιοι, αυτη η διοικηση που πρόσφατα εξελέγη, δεν προκειται να παραιτηθεί. Εμείς είμαστε εδώ για να λυσουμε τα προβληματα, και ειμαστε και εθελοντές. να τονιστεί αυτό. Εμεις θα συνεχίσουμε εκτος αν υπάρξει ανωτέρα βία. Συγχωρεστε μου την ένταση. Ως εδώ και μη παρέκει. Ξεκίνησαν έναν εμφύλιο με τον Ερασιτέχνη για να κερδίσουν μια δικαιολογία για να παραιτηθούν. Αν θέλουν, να το που ευθέως, όχι να κατηγορούν άλλους για την δική τους ανεπάρκεια».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟ E-EVROS