Μεικτές Ομάδες: Από την ΕΠΟ η αναβολή στο K14 ΕΠΣ Έβρου – ΕΠΣ Σερρών, δεν γίνεται το ματς ούτε Πέμπτη

Ο αγώνας της ΕΠΣ Έβρου με την ΕΠΣ Σερρών για την 5η αγωνιστική του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μεικτών Ομάδων διεξήχθη κανονικά στα Κ12 ενώ δόθηκε αναβολή στα Κ14, καθώς είχε γίνει βούρκος το γήπεδο της Καππαδοκίας.

Αξίζει ωστόσο να διευκρινιστεί ότι την απόφαση για αναβολή του δεύτερου χρονικά αγώνα την έλαβε επισήμως η ΕΠΟ ως διοργανώτρια αρχή σε συνεννόηση με τις διοικήσεις των δύο εμπλεκόμενων ΕΠΣ και όχι ο διαιτητής της αναμέτρησης.

Αυτή η μικρή λεπτομέρεια έχει την σημασία της, γιατί αν συντασσόταν φύλλο αγώνα και για το παιχνίδι στα Κ14 όπου απλά θα δινόταν αναβολή λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου, θα έπρεπε βάσει ΚΑΠ οι δυο ομάδες να δώσουν το παρών στο γήπεδο το μεσημέρι της Πέμπτης, 24 ώρες μετά την προγραμματισμένη έναρξη του αναβληθέντος αγώνα.

Πλέον η αναμέτρηση για τα Κ14 ανάμεσα σε ΕΠΣ Έβρου και ΕΠΣ Σερρών θα διεξαχθεί σε ημερομηνία που θα ορίσει η ΕΠΟ. Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω κακοκαιρίας αναβλήθηκαν και τα δυο παιχνίδια στο ΕΠΣ Καβάλας – ΕΠΣ Δράμας, σε Κ12 και Κ14.