Αναβολή στην υπόθεση της τιμωρίας Καραπαπά για το Ξάνθη-Ολυμπιακός μέχρι τη δημοσιοποίηση της ΕΕΑ

Αναβολή ζήτησε και έλαβε ο Κώστας Καραπαπάς, στην έφεση που κατάθεσε κατά του προστίμου των 30.000 ευρώ που τιμωρήθηκε πρωτόδικα, για τις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι Ξάνθη-Ολυμπιακός.

Ο Καραπαπάς ζήτησε να αναβληθεί η εκδίκαση μέχρι να δημοσιοποιηθεί το σκεπτικό της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητιμού, για το πόρισμα για τη συνιδιοκτησία ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Ο δικηγόρος Ιωάννης Χατζησαββάογλου, ο οποίος εκπροσώπησε τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού και ήταν μέλος και της νομικής ομάδας της ΠΑΕ ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, ανέφερε απευθυνόμενος στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ: «Το σκεπτικό της ΕΕΑ θα σας δώσει τα ‘εργαλεία’ να κρίνετε την υπόθεση. Η απόφαση της Επιτροπής αυτή, καθε αυτή δεν προσβάλλεται. Εάν δεν μας δώσετε αναβολή, ο κύριος Καραπαπάς είναι εδώ, έτοιμος να καταθέσει και θα είναι εδώ και την επόμενη φορά».

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων, Παναγιώτης Φιλόπουλος έκρινε λογικό το αίτημα και έδωσε αναβολή επ’ αόριστον. Η εκδίκαση θα οριστεί μετά την έκδοση του πορίσματος της ΕΕΑ, αφού το περιεχόμενο θεωρείται σχετικό με την υπόθεση. Και όπως γίνεται αντιληπτό, από αυτήν θα φανεί και η τάση στην Επιτροπή Εφέσεων για το συγκεκριμένο πόρισμα της ΕΕΑ, πολύ πριν χρειαστεί να φτάσει εκεί αυτή καθεαυτή η υπόθεση.