Νέος Αστυνομικός Διευθυντής ΑΜ-Θ ο Πασχάλης Συριτούδης, παλιός ποδοσφαιριστής και πατέρας των γκολκίπερ Κώστα και Άγγελου

Με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, τοποθετήθηκαν – μετακινήθηκαν οι Ταξίαρχοι της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Ταξίαρχος Πασχάλης Συριτούδης, που θα τοποθετηθεί ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, αντικαθιστώντας τον αποστρατευόμενο Νικόλαο Μενεξίδη.

Ο Πασχάλης Συριτούδης είναι άνθρωπος του αθλητισμού και τα προηγούμενα χρόνια υπηρετούσε ως Αστυνομικός Διευθυντής Ορεστιάδας. Εχει παίξει ποδόσφαιρο στην Αθλητική Ένωση Διδυμοτείχου και τον Ορέστη Ορεστιάδας.

Μάλιστα, σε αγώνες παλαιμάχων δίνει το παρών στον αγωνιστικό χώρο αλλά και ως φίλαθλος, από παλιά δεν έχανε αναμετρήσεις του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας στο βόλεϊ. Κυρίως όμως, φρόντισε και τα παιδιά του να ακολουθήσουν τον αθλητικό δρόμο.

Ο Πασχάλης Συριτούδης είναι πατέρας τριών αγοριών, του Κώστα, του Χρήστου και του Άγγελου. Όλοι σπούδασαν με τον πρώτο να τελειώνει το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής (φωτογραφία όλης της οικογένειας από την ορκωμοσία του), τον δεύτερο στο Πολυτεχνείο Ξάνθης και τον τρίτο Φυσικοθεραπεία.

Κυρίως όμως ο Κώστας και ο Άγγελος Συριτούδης διακρίθηκαν και για τις αθλητικές τους επιδόσεις, αμφότεροι ως τερματοφύλακες, όχι μόνο στο Εβρίτικο ποδόσφαιρο αλλά και της ευρύτερης περιοχής της ΑΜ-Θ, την οποία θα κληθει να υπηρετήσει πλέον ως Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας ο Πασχάλης Συριτούδης.