Καμία έγγραφη παραίτηση του ΤΑΑ Εθνικός ακόμα είτε στον ΜΓΣ είτε στην ΕΣΑΠ! Έκτακτη συνέντευξη Μεσινέζη την Πέμπτη

Δεν έχει υποβληθεί εγγράφως καμία παραίτηση ή αποχώρηση των μελών του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης ούτε στον σύλλογο ούτε όμως και στην διοργανώτρια αρχή ΕΣΑΠ, παρά τις περί του αντιθέτου διαρροές, τα δημοσιεύματα αλλά και τις δηλώσεις που έγιναν τις προηγούμενες μέρες από εκπρόσωπο του ΤΑΑ Εθνικός.

Αυτό επισημαίνουν πηγές από την διοίκηση του Ερασιτέχνη Εθνικού Αλεξανδρούπολης, η οποία μάλιστα δεδομένων των δραματικών εξελίξεων που υπάρχουν, προσκάλεσε για τις 2.00 το μεσημέρι της Πέμπτης όλα τα μέσα ενημέρωσης προκειμένου ο πρόεδρος Αυγερινός Μεσινέζης και όλα τα μέλη του ΔΣ να παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου με αντικείμενο τις εξελίξεις στο ΤΑΑ.

Από την διοίκηση του Ερασιτέχνη Εθνικού επιβεβαιώνεται ότι η κόντρα με την ορισθείσα από την ΓΣ διοίκηση του ΤΑΑ έχει πλέον πάρει και νομικές διαστάσεις, ωστόσο δηλώνουν ότι δεν έχουν κάτι να φοβηθούν και στην συνέντευξη της Πέμπτης θα απαντήσουν με ντοκουμέντα στις κατηγορίες, παρουσιάζοντας οικονομικά στοιχεία υποχρεώσεων του ΤΑΑ που κλήθηκε να καταβάλει ο Ερασιτέχνης Εθνικός τους τελευταίους μήνες και οι οποίες αγγίζουν τις δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Ακόμα, αφήνουν να εννοηθεί ότι η διοίκηση του ΤΑΑ αποφάσισε να αποχωρήσει όταν ζητήθηκαν από την Εξελεγκτική Επιτροπή στοιχεία για το τρέχον διάστημα. Σε σχέση, τέλος, με τον επικείμενο αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα διευκρινίζεται σε όλους τους τόνους ότι η ομάδα θα πραγματοποιήσει κανονικά το ταξίδι και θα αγωνιστεί, ακόμα και με έξοδα του Ερασιτέχνη αν χρειαστεί, αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει πρώτα να κοινοποιηθεί η παραίτηση του ΤΑΑ, κάτι που και πάλι επισημαίνουν ότι δεν έχει γίνει ακόμα.

Σε κάθε περίπτωση, η κόντρα της διοίκησης του ΤΑΑ και του ΜΓΣ Εθνικός πλέον έχει περάσει σε άλλο επίπεδο και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης.