ΕΠΣ Έβρου: Καταγγελία Ριζίων για διαιτησία, ύβρεις και άσεμνες χειρονομίες από το Ασπρονέρι

Ανακοίνωση εξέδωσε το βράδυ της Τετάρτης η ΠΑΕ Ριζίων με την οποία διαμαρτύρεται για την διαιτησία της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο Ασπρονερίου την περασμένη Κυριακή.

Κυρίως όμως καταγγέλλει την συμπεριφορά των παικτών του Ασπρονερίου, υποστηρίζοντας ότι έβριζαν, έφτυναν, χτυπούσαν τους παίκτες των Ριζίων αλλά και έκαναν άσεμνες χειρονομίες στους φιλάθλους, ακομα και αν αυτοί ήταν γυναίκες και παιδιά.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ανακοίνωση: Η ομάδα μας την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου αντιμετώπισε σε εκτός έδρας αγώνα τον Ατρόμητο Ασπρονερίου, με τελικό αποτέλεσμα 2-1 ήττα για την ομάδα μας. Ένα αποτέλεσμα που μας αφήνει με πολλά παράπονα απο πλευράς διαιτησίας. Παρόλα αυτά δεν θα ασχοληθούμε περαιτέρω με τους εν λόγω κυρίους. Αντίθετα θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες και τους προπονητές μας για την αγωνιστικότητα και το ήθος τους σε όλη την διάρκεια του αγώνα!!! Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φιλάθλους μας που ήρθαν και μας στήριξαν και έκαναν τους παίκτες μας να αισθάνονται οτι παίζανε στα Ρίζια. Όσο για τους παίκτες του ασπρονερίου, οι οποίοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα φτύνανε, βρίζανε, χτυπούσαν τους παίκτες μας και προκαλούσαν τους φιλάθλους μας με άσεμνες χειρονομίες ( μέχρι και τα γεννητικά τους όργανα δείχνανε σε γυναίκες και παιδιά), το μόνο που έχουμε να τους πούμε είναι ΝΤΡΟΠΗ και έχει ο καιρός γυρίσματα κύριοι!!!Εμείς απο την πλευρά μας, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και να παλεύουμε για την ομάδα μας και το καλό του εβρίτικου ποδοσφαίρου!!!
Το ΔΣ της ΠΑΕ ΡΙΖΙΩΝ