Κατήγγειλε τον Ολυμπιακό στον αθλητικό δικαστή ο ΠΑΟΚ για τα ρούβλια του «μαϊμού» Σαββίδη στους παίκτες της Ξάνθης

Σε καταγγελία προχώρησε σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον αθλητικό δικαστή με αφορμή τα όσα συνέβησαν στον αγώνα Ολυμπιακού – Ξάνθης, ζητώντας να επιβληθούν κυρώσεις για τα αδικήματα που τελέσθηκαν!

Όπως διαβάσατε από την πρώτη στιγμή από το ThrakiSportS, η κίνηση του οπαδού του Ολυμπιακού που φορώντας μάσκα Ιβάν Σαββίδη και ψεύτικο όπλο μοίραζε ανενόχλητος «ρούβλια» και έφτασε σε απόσταση… αναπνοής από τους παίκτες της Ξάνθης, κρίθηκε εξ αρχής ότι αν δεν οργανώθηκε έγινε τουλάχιστον υπό την ανοχή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς κανείς άνδρας της ασφάλειας του αγώνα δεν κινήθηκε να τον απομακρύνει.

Δίωξη παρά όσα ακούστηκαν ακόμα δεν έχει ασκηθεί, αλλά ο ΠΑΟΚ πάει ένα βήμα παρακάτω και σύμφωνα με όσα μεταφέρει το SDNA, προχώρησε σε επίσημη καταγγελία. Εφόσον ο Ολυμπιακός κριθεί ένοχος για αδικήματα, κινδυνεύει με χρηματικό πρόστιμο, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο δεδικασμένο για όλες τις ΠΑΕ που θέλουν να προβούν σε ανάλογες ενέργειες.

«Από την πλευρά της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν προτίθεται να αφήσει το εν λόγω ζήτημα, κάτι που «μαρτυρά» και η σημερινή της κίνηση, προχωρώντας σε καταγγελία στον αθλητικό δικαστή, ζητώντας την επιβολή των κυρώσεων για τα αδικήματα που θεωρούν πως τελέσθηκαν», επισημαίνει το άρθρο του SDNA.