Ξεκίνημα από το Ντίσελντορφ για Δουβαλίδη και Παπαχρήστου

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το μίτινγκ του Ντίσελντορφ την Τρίτη, όχι μόνο λόγω της συμμετοχής σπουδαίων αθλητών και αθλητριών απ΄όλο τον κόσμο, αλλά κυρίως εξαιτίας της συμμετοχής τριών σπουδαίων μελών της εθνικής μας ομάδας.

Ανάμεσά τους η ξανθιώτισσα εξ αγχιστείας τριπλουνίστρια Βούλα Παπαχρήστου, ο επικοντιστής Κώστας Φιλιππίδης και ο δραμινός εμποδιστής Κώστας Δουβαλίδης θα είναι στην γερμανική πόλη και θα επιδιώξουν να κάνουν εμφανίσεις ανάλογες των προσδοκιών τους.

Η «ασημένια» πρωταθλήτρια Ευρώπης του τριπλούν στη Γλασκώβη είναι σε καλή κατάσταση και θα επιδιώξει από τον πρώτο της κιόλας αγώνα να κυνηγήσει ένα άλμα ανάλογο των δυνατοτήτων της.

Η αθλήτρια του Δημήτρη Βασιλικού θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει για μία ακόμη φορά σπουδαίες αθλήτριες όπως η Πατρίσια Μαμόνα (Πορτογαλία), αλλά και η Τόρι Φράκλιν (ΗΠΑ).

Το ρεκόρ της Παπαχρήστου στον κλειστό στίβο είναι 14.50μ από τον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Γλασκώβης.

Πρεμιέρα για τον κλειστό στίβο και για το 2020 θα κάνει ουσιαστικά και ο Δουβαλίδης. Υπενθυμίζεται πάντως ότι λόγω του κοροναϊού, αναβλήθηκε για του χρόνου το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, που αποτελούσε τον μεγάλο στόχο για το πρώτο τρίμηνο του 2020.