Super League: Παραμένουν δεύτεροι οι παίδες του ΑΟΞ μετά τα «κουλούρια» με τον Άρη

Στο ντέρμπι της δεύτερης θέσης αφού ο ΠΑΟΚ έχει καπαρώσει την πρωτιά, η Ξάνθη και ο Άρης έμειναν στο μηδέν στα Πηγάδια με τους Ξανθιώτες να κρατούν το +2 από τους Θεσσαλονικείς στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της SuperLeague Κ15.

Σε ένα ανταγωνιστικό και αμφίρροπο παιχνίδι, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας. Οι γηπεδούχοι είχαν καλές στιγμές στο 25‘ και στο 30‘, ωστόσο Παπακωνσταντίνου και Θωμάι δεν μπορεσαν να νικήσουν τον Μούτσιο.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η Ξάνθη παρέμεινε στην 2η θέση, με 16 βαθμούς, ενώ ο Άρης συνεχίζει στην 3η, με 14 βαθμούς αλλα αγώνα λιγότερο, με τον ΠΑΟΚ να έχει 30 αφού αγωνίζεται την Δευτέρα με την χωρίς πόντο Λάρισα.

ΞΑΝΘΗ Κ15: Ταξίδης, Μητρούσης, Βαρσάμης (65′ Γουναρίδης) Ζαχαρής, Γκουτάκης, Παπκωνσταντίνου (57′ Γιαρμαντζίδης), Τσελεμπάκης, Νικολαΐδης, Πιστικός, Τουλουμενίδης, Μπογιατζόπουλος (50′ Θωμάι).

ΆΡΗΣ Κ15: Μούτσιος, Σεβαστίδης, Χουσεϊνογλου, Κασακόγιας, Τανούλης, Καλτάς, Μακρής (70’ Καρυπίδης), Παλούκης (60’ Μπεκιαρίδης), Αλεξίου (60’ Αμπεριάδης), Τσαλίκογλου (76’ Μαυρίδης), Μωϋσίδης (76’ Σούρλας)