Γ’ Εθνική: Πέτυχε πρώτος γκολ αλλά δεν άντεξε την πίεση του Πανδραμαϊκού ο Ηρακλής Ζυγού

Μπορεί να προηγήθηκε στο σκορ, ωστόσο δεν μπόρεσε να κρατήσει το υπέρ του αποτέλεσμα και τελικά γνώρισε την ήττα από τον Πανδραμαϊκό ο Ηρακλής Ζυγού, στην αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο της Γενισέας για την 18η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Γιάννη Δημητριάδη βρήκε πρώτη τον δρόμο προς τα δίχτυα στο ξεκίνημα του αγώνα με σκόρερ τον Κιουμουρτζή. Πριν ωστόσο πάνε οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπερούκα στο 23′ (που κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του από τον σκορερ του Ζυγού) και τετατετ του Μπελμανι στο τελος του πρώτου μέρους.

Άλλες σοβαρές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες δεν είχαμε στον αγωνα, με εξαίρεση ένα σουτ του Διαμαντίδη που απέκρουσε ο Μανιάς στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και ένα δεκάλεπτο πίεσης στο τέλος του αγώνα από τον Ζυγό, όταν έχασαν υποψίες ευκαιριών ο Δογανίδης και ο Κιουμουρτζής, ενώ ζητήθηκε και πέναλτι που δεν καταλογίστηκε από τον διαιτητή Κεφίλη της ΕΠΣ Έβρου, ο οποίος είχε για βοηθούς τον Κυριαζή από την Θεσσαλία και τον Γαρδικιώτη από την Ροδόπη.

Στην επόμενη αγωνιστική ο Ηρακλής Ζυγού αντιμετωπίζει στο ντέρμπι της Ξάνθης τον Ορφέα Ξάνθης, που έχει σαφώς περισσότερες πιθανότητες βάσει της βαθμολογικής του κατάταξης για να πετύχει την παραμονή, ενώ ο Πανδραμαϊκός που διατηρήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας παίζει δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς στο Οφρύνιο απέναντι στον Αετό Ορφανού.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ: Μανιάς, Τενεκές (55′ Πανταζίδης), Μολώνης, Κριεζής, Κιουμουρτζής, Ανδρέου, Βαφειάδης, Πιλτικάκης (65′ Ψαρόπουλος), Δογανίδης, Δημητριάδης (70′ Τιφτίκης), Κωφίδης Κ. (80′ Κωφίδης Στ.)

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ: Κιομουρτζής, Κεχαγιάς, Κονταξής, Αϊβάζης, Βασιλειάδης (85′ Παυλίδης), Βραμέντζαλης, Αχαλινόπουλος (75′ Λίπο), Τζελέπης (90′ Μπαμπαλής), Μπελμανί, Διαμαντίδης, Μπερούκας