Γ’ Εθνική: Εμφατική τεσσάρα για τον Ορφέα Ξάνθης στο Κιλκίς και… στο χέρι του πλέον η παραμονή

Με τέσσερα γκολ φιλοδώρησε ο Ορφέας Ξάνθης τον Κιλκισιακό μέσα στο Κιλκίς, ρεφάροντας για την εντός έδρας ήττα στον πρώτο γύρο και κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την παραμονή, την οποία έχει πλέον στα χέρια του.

Πλέον η διαφορά της ομάδας του Μπάμπη Χατζημεστή με την Ενωση Αλεξανδρούπολης που ειναι πάνω από τη ζωνη του υποβιβασμού είναι στους 3 βαθμούς, με τον Ορφέα να έχει κάνει το ρεπό του και συνεπώς να έχει ματς λιγότερο αλλά και να υποδέχεται στον δευτερο γύρο την Ενωση Αλεξανδρούπολης στην Ξάνθη.

Το φιλμ του αγωνα συνοψίζεται στα δυο τέρματα που πέτυχε ο Ορφέας στο ξεκίνημα του ματς και άλλα δύο στο τέλος, για να λάβει θριαμβευτικές διαστάσεις η νίκη του. Μόλις λίγο μετά το δεκάλεπτο με μακρινό σουτ ο Λάζαρος Μαυρόπουλος άνοιξε το σκορ και λίγο μετα ο Νίκος Μελισσόπουλος πήρε την ασίστ από τον Κουκουρίγκο για το 2-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο μπήκαν άλλα δυο τέρματα. Στο 83′ ο Τορομανίδης κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο ίδιος και έγραψε το 3-0. Στις καθυστερήσεις ο Ορφέας κέρδισε νέο πέναλτι σε ανατροπή του Μπουζιντί στο ντεμπούτο του αλλα αυτή τη φορά το εκτέλεσε ο γκολκίπερ του Ορφέα Γιάννης Ρούφος για να χριστεί και αυτός σκόρερ.

Διαιτητής του αγώνα ο Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος με βοηθούς τους Γούτα και Κούρα της ΕΠΣ Χαλκιδικής. Την επόμενη αγωνιστική ο Ορφέας Ξάνθης αντιμετωπίζει σε Ξαθιώτικο ντέρμπι τον Ηρακλή Ζυγού.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Τριανταφυλλίδης, Σωνίτης, Τοπαλίδης Γ., Βόσδου, Μαυροκεφαλίδης, Καρασαββίδης, Μπελίτσας, Κελεσίδης, Πιπερτζής, Βαταμίδης, Κωσταγιάννης

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Χακή Τζαμπάζ, Χασάνογλου, Τορομανίδης (90′ Καλλίδης), Μακράκης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης, Σουκρήογλου (75′ Παπαδόπουλος Λ.), Κουκουρίγκος (85′ Μπουζίντι), Μελισσόπουλος (55′ Τσέκος), Ζιγκολάρι