Γ’ Εθνική: Αγκάλιασε τον τίτλο περνώντας με τεσσάρα από τον Άρη Αβάτου ο Πανσεραϊκός (+photos)

Δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση στον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό ο Άρη Αβάτου και γνώρισε φυσιολογική εντός έδρας ήττα με 4-1 στο γήπεδο του ΑΟΞ.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν φορτσάτοι στον αγώνα και πριν καν συμπληρωθεί το πεντάλεπτο ο Πτηνόπουλος έκλεψε την μπάλα λίγο έξω απο την μεγάλη περιοχή του Νομικού και η ωραία συνεργασία με Γκούρτσα και Γεωργιάδη έχρισε σκόρερ τον τελευταίο με κοντινό πλασέ. με την συμπλήρωση ενός τετάρτου αγώνα ο Συριλ Καλί ευνοήθηκε απο τις κόντρες και με έξυπνο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Λίγο αργότερα ένα σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Αποστολόπουλο, ανάγκασε το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, να αντικαταστήσει τον παίκτη με το Νίκο Διγκόζη, για προληπτικούς λόγους. Ο μικρός άλλωστε αύριο μεταβαίνει στην Ολλανδία για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει με την Βιλέμ. Στο ημίωρο του παιχνιδιού ο Αργεντίνος Conci έφυγε μόνος στην αντεπίθεση αλλά αστόχησε στην τελική προσπάθεια, με το σουτ που επιχείρησε να περνά ψηλά άουτ.

Στο 70’ ο Μπάρδας σέντραρε ωραία απο τα δεξιά, όπου Καλί ήταν ανενόχλητος στο δεύτερο δοκάρι και με ωραίο εναέριο σουτ έστειλε την μπάλα στο δεξί παράθυρο της εστίας του Αβάτου για το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το 0-3. Πέντε λεπτά μετά η ομάδα του Αβάτου κατάφερε να μειώσει το σκορ με τον Ζωσιμίδη, ο οποίος πέτυχε το γκολ της τιμής. Ωστόσο στο 87’ ο Γεωργιάδης πέτυχε και αυτός το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με ωραίο σουτ απο το ύψος της μεγάλης περιοχής, ολοκληρώνοντας τον θρίαμβο για τα «λιοντάρια».

Αν υπήρχαν μια δυο άλλες αξιοσημείωτες φάσεις στο ματς ήταν και αυτές για τον Πανσερραϊκό που αξίζει να σημειωθεί ότι στο 22′ πραγματοποιησε αναγκαστική αλλαγη αφού τραυματίστηκε σε ένα μαρκάρισμα ο Αποστολόπουλος και το τεχνικό επιτελείο των φιλοξενούμενων τον αντικατέστησε για προληπτικούς λόγους, καθώς ο πιτσιρικάς (που είχε φημολογηθεί και για την ΠΑΕ Ξάνθη) μεταβαίνει την Δευτέρα στην Ολλανδία για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει με την Βιλέμ.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Ξανθόπουλος): Νομικός, Χατζήπαππας, Μπουνταγκίδης, Παυλίδης, Λαφαράς, Χακάν, Κρασώνης, Μπουλούτ, Γκέκας, Σαρηγιαννίδης, Ζοσιμίδης

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Διγκόζης): Τέντζερης, Ζέρης, Αποστολόπουλος (22′ Διγκόζης), Γιανναράκης, Καλί, Ψάλτης, Τριανταφύλλου, Πτηνόπουλος (60′ Μασκανάκης), Γεωργιάδης, Γκούρτσας (45′ Μπάρδας), Κοντσι (46′ Τσάπαρης)

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα στέκονται και γήπεδο μπάσκετ
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ, στάδιο, γήπεδο μπάσκετ και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, στάδιο, γρασίδι και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ, ουρανός, στάδιο και υπαίθριες δραστηριότητες