Super League: Έβαλαν stop στον Άρη και έκαναν «δώρο» την πρωτιά στον ΠΑΟΚ οι έφηβοι του ΑΟΞ

Την ισοπαλία 0-0 όπως νωρίτερα η Κ15 κόντρα στον πρωτοπόρο Άρη πήρε η Ξάνθη στα Πηγάδια, και πιθανώς τον γκρεμλιζει από την κορυφή εαν επικρατήσει την Δευτέρα ο ΠΑΟΚ της Λάρισας για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ17.

Οι γηπεδούχοι αξιζαν ακόμα και την νίκη και θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ στην επανάληψη, ωστόσο οι ευκαιρίες των Τσαγκαλίδη,  Αραμπατζή και Αδαμίδη δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Κυριαζή.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η Ξάνθη έπιασε τον ΠΑΣ στην 3η θέση, 33  βαθμούς, ενώ ο Άρης μπήκε σε περιπέτειες για την πρωτιά, καθώς σε περίπτωση νίκης του ΠΑΟΚ αύριο κόντρα στην Λάρισα, “πέφτει” στην 2η θέση, με 45 βαθμούς με τον δικεφαλο να φτανει τους 46.

ΞΑΝΘΗ Κ17: Κοτσάκης, Μακρίδης, Αδαμίδης, Ιγνατιάδης, Μελενηκιώτης, Χασάνογλου (68′ Ζιάκας), Ισαακίδης, Γκαρνέτας, Τσαγκαλίδης, Αλή, Αραμπατζής.

ΑΡΗΣ Κ17: Κυριαζής, Τσιάτσιος, Χρυσόπουλος, Μπάπκας, Βολανάκης, Σαλιάρης, Ίννος, (90′ Βακουφτσής), Γραμματικόπουλος (46′ Πάγιος) Σγουρός (81′ Tσέσμα), Δασκαλάκης (88′ Xατζηιωάννου), Tσαπακίδης (90′ Παναγίδης).