Super League: Με δύο πέναλτι και παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής λύγισε η Κ19 του ΑΟΞ από τον Ολυμπιακό

Μπορεί να ηττήθηκε με 3-0 η Κ19 της Ξάνθης από την αντίστοιχη του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ19 που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο Δημοτικό Ρουφ, ωστόσο κάθε άλλο παρά εύκολα έγινε αυτό.

Οι γηπεδούχοι σκόραραν δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο με ισάριθμα πέναλτι στο 31′ και στο 38′, ενώ από το 42′ είχαν και αριθμητικό πλεονέκτημα στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Τενεκέ στο 42ο λεπτο της αναμέτρησης.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε και τρίτο γκολ στο 48′ και έτσι η ξανθιώτικη ομάδα παρέμεινε στους 20 βαθμούς μετά την 10η φετινή της ήττα.

Ωστόσο πρέπει να σημειωθεί ότι οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή είχαν δοκάρι με τον Τσιπούρα στο 20 ενώ προς το τέλος οι ευκαιρίες των Τσιπούρα και Κοτόπουλου χάθηκαν, χωρίς να αλλάξουν το τελικό σκορ. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ρόμπερτ Ντουμιτρέσκου με βοηθούς τους Κοτζαμανίδη και Γαρούφο της ΕΠΣ Πειραιά.

Κ19 ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Κ. Μπεδρελής): Στεπάνοβιτς, Μανίσογλου, Μπάκος (65′ Καρατλίδης), Τενεκές, Νιαζήφογλου, Πιτσόλης, Αλεξανιάν (55′ Πλατσιώτας), Παπαδόπουλος, Τσιπούρας, Ιωακειμίδης (60′ Μάρκου), Κοτόπουλος.