Α2 Ανδρών: Πάλεψε ένα σετ στην Βέροια του πρωτοπόρου Φίλιππου η «άρρωστη» ΑΕ Κομοτηνής

Πάλεψε στην έδρα του πολύ δυνατού και πρωτοπόρου Φίλιππου Βέροιας η ταλαιπωρημένη από ίωση ΑΕ Κομοτηνής αλλά ηττήθηκε με 3-0 σετ.

Η παίχτες του Ηλία Κρεούζη μπήκαν με τρομερό κέφι στην αναμέτρηση, αποφασισμένοι να δείξουνε ότι είναι η δεύτερη κορυφαία ομάδα του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι πρηγήθηκαν με 9-15 και 22-24 αλλά τα λάθη και κάποια σφυρίγματα έφεραν επάνω με 25-24 τους Βεριώτες και το σετ έκλεισε στο 28-26 υπερ των γηπεδούχων.

Το δεύτερο δεν είναι άξιο σχολιασμού καθώς ο Φίλιππος Βέροιας ήταν καταιγιστικός με την ΑΕ Κομοτηνής να αγωνίζεται με πολλές αλλαγές λόγω της ίωσης που ταλαιπωρούσε την ομάδα και έτσι το σετ έληξε με 25-10.

Το τρίτο σετ συνεχίστηκε με την ίδια συχνότητα, όπως και το δεύτερο με τους κιτρινόμαυρους να παίζουν με πολλές αλλαγές και έτσι το σετ κατέληξε στον αήττητο και πρώτο στην βαθμολογία Φίλιππο Βέροιας.

ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Ηλίας Κρεούζης):  Βλαχόπουλος, Αγγελης, Κυριακίδης, Δημητριάδης, Παπαγεωργίου, Χρυσοστόμου, Γεωργιόπουλος (λ) / Χατζόπουλος, Ποιμενιδης (λ), Γκόνας, Αιβαλιώτης, Κοβατσεβ