Β’ Εθνική: Νίκη τίτλου του ΠΑΣ Γιάννενα επί της Δόξας Λευκάδας με εξαιρετική επανεμφάνιση Μανάκα

Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής Ανδρών, στο μοναδικό παιχνίδι που έγινε το Σάββατο, ο ΠΑΣ Γιάννενα κέρδισε στο ντέρμπι κορυφής την Δόξα Λευκάδας με 78-67 κάνοντας μεγάλο βήμα για την Α2, έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Γιώργο Μανάκα.

Ο Κομοτηναίος παίκτης αν και προερχόταν από τραυματισμό που του είχε στερήσει τη συμμετοχή στους προηγούμενους δύο αγώνες επανέκαμψε δυναμικά και ήταν για άλλη μια φορά από τους κορυφαίους με 12 πόντους και συνολικά πολύ καλή παρουσία.

Ο Μανάκας, ο οποίος πέρυσι πανηγύρισε την άνοδο στην Α2 με τον Οίακα Ναυπλίου και φιλοδοξεί να κάνει το ίδιο με τον ΠΑΣ Γιάννινα, κατάφερε να δώσει μεγάλη ώθηση στην ομάδα ώστε να πετύχει την σημαντικότερη νίκη της μέχρι σήμερα διευρύνοντας την απόσταση από την δεύτερη Λευκάδα στις δύο νίκες και απέδειξε γιατί βρίσκεται από την αρχή του πρωταθλήματος μόνη της στην πρώτη θέση.

Φυσικά να υπενθυμίσουμε πως ο Κομοτηναίος forward με ύψος 2,04 έχει ξεκινήσει από την ΑΕ Κομοτηνής και έχει περάσει για ένα χρόνο και από τον ΓΑΣ Κομοτηνή.