LIVE από το Στάδιο Καραϊσκάκη για την Super League: Ολυμπιακός – ΑΟ Ξάνθη

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα Ολυμπιακός – Ξάνθη για την 21η αγωνιστική της Super League.

Καλησπέρα από το Στάδιο Καραϊσκάκη, εδώ όπου θα αναμετρηθούν Ολυμπιακός και Ξάνθη για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ωρα 18:35 Ο αγωνας διεξάγεται στην σκιά της νομικής διαμάχης που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους δυο συλλόγους με αντικείμενο το ιδιοκτησιακό καθεστώς της θρακιώτικης ομάδας

Ωρα 18:40 Αυτο θα είναι το τρίτο παιχνίδι του Σαββάτου για την 21η αγωνιστική. Στα δύο εν εξελίξει εχουμε ΟΦΗ-ΑΕΛ 0-0 και Βόλος-Λαμία 1-0 στα μισά περίπου του δευτέρου ημιχρόνου.

Ωρα 18:45 Η Ξάνθη έρχεται με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, σε μια έδρα ωστόσο που στις προηγούμενες 30 επισκέψεις της δεν έχει κερδίσει ποτέ. Εχει 23 ηττες και 7 ισοπαλίες.

Ωρα 18:48 Πριν 15 χρόνια ωστόσο η Ξάνθη είχε γίνει η πρώτη ομάδα που αποσπούσε θετικό αποτέλεσμα από τον Ολυμπιακό στο τότε Καραϊσκάκη, έχοντας στον πάγκο της τον Γιάννη Ματζουράκη.

Ωρα 18:51 Δεν έχει έρθει πολύς κόσμος ακόμα στο γήπεδο αλλά το Καραϊσκάκη γεμίζει σχετικά γρήγορα. Μένει να δουμε πόσοι θα έρθουν για αυτό το ιδιαίτερα φορτισμένο παιχνίδι

Ωρα 18:55 Με έντονες ύβρεις από τους οπαδούς του Ολυμπιακού η υποδοχή της Ξάνθης για το ζέσταμα. Ιδιαίτερα στο στόχαστρο ο Λισγάρας

Ωρα 18:59 Τωρα πήγε κάποιος ή καποιοι οπαδοί μπροστά από τα δημοσιογραφικά και πέταξαν… ρουβλια στους παικτες της Ξάνθης. Ειναι προφανές ότι θα υπάρχει πίεση σε βάρος της ομάδας της Θράκης σε όλα τα επίπεδα.

Ωρα 19:03 Η ενδεκάδα της Ξάνθης: Αμπάντ, Κασάδο, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Φασίδης, Σόσα, Κοβάσεβιτς, Θυμιάνης, Εντουάρντο, Μπαριέντος και Κάστρο.

Ωρα 19:06 Ενδεκάδα Ολυμπιακού: Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Σισέ, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Μασούρας, Σουντανί, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί.

Ωρα 19:09 Ολοκληρώνονται τα ματς που έχουμε σε εξελιξη. Βολος-Λαμία 1-0 και ΟΦΗ-ΑΕΛ στο 0-0 πάντα και ενω παιζονται καθυστερήσεις

Ωρα 19:13 Θυμίζουμε ότι στον πρώτο γύρο η Ξάνθη με τον Ολυμπιακό έμειναν στο 0-0. Ενα από τα τρία ματς που δεν έβαλε γκολ ο Ολυμπιακος φέτος.

Ωρα 19:16 Παρών στο γήπεδο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, κοντά στον αγωνιστικό χώρο μαζί με συνεργάτες του. Εχει πει πολλά εναντίον της Ξάνθης το τελευταίο διάστημα

Ωρα 19:20 Μεγάλο πανό στην Θυρα 7 για την τραγωδία της Θυρας 7. Το επόμενο Σάββατο 8 Φλεβάρη συμπληρώνονται 39 χρόνια.

Ωρα 19:22 Συγγενείς των θυμάτων μπαίνουν με φαναράκια στο γήπεδο και στα μάτριξ παίζει βίντεο στην μνήμη των παιδιών αυτών.

Ωρα 19:28 Συγκινηση στο γηπεδο για τη Θυρα 7 και ένταση νωρίτερα με τα ρουβλια με τις φωτογραφίες να δειχνουν πάντως και άλλα ενδιαφέροντα στοιχεια, δειτε το θέμα από το newsroom του ThrakiSportS με ένα κλικ ΕΔΩ.

1′ Εναρξη του αγωνα

5′ Γκολ για τον Ολυμπιακό. Σκορερ ο Σουντανί. Ο Ελ Αραμπί έδωσε έκλεψε τη μπάλα από τον Κοβάτσεβιτς, έδωσε στον Σουντανί, ο οποίος με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ολυμπιακός – ΑΟ Ξάνθη 1-0

11′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Κεφαλιά του Βαλμπουενά, η μπάλα στο δοκάρι. Ο Σουντανί με νέα κεφαλιά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι.

14′ Σουτ του Φασίδη έξω από την περιοχή με το αριστερό, η μπάλα στα χέρια του Σα. Πρώτη τελική για την Ξάνθη

15′ Ευκαιρία απάντηση από τον Ολυμπιακό. Κεφαλιά του Μπουχαλάκη μετά τη σέντρα του Ομάρ, η μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι.

20′ Εχει χάσει τον χωρο του κεντρου η Ξάνθη, πιέζει ο Ολυμπιακός στο πρώτο 20λεπτο, προηγείται ήδη με 1-0 και έχει κατοχή που αγγιζει το 70%

22′ Στο 21ο λεπτό, με αφορμή τα 21 θύματα της θύρας 7, οι οπαδοί του Ολυμπιακού άναψαν κεριά για να σχηματίσουν τον αριθμό 7 και σήκωσαν πανό στο οποίο αναγραφόταν: “Δεν φύγατε ποτέ από κοντά μας”.

25′ Παραμένει το 1-0 με την Ξάνθη να παίρνει λίγα μέτρα στα τελευταία λεπτα

29′ Ευκαιρία για τον Ολυμπιακο. Ο Τσιμίκας με εξαιρετική ενέργεια έκανε τη σέντρα, η κεφαλιά του Σουντανί πέρασε ψηλά άουτ.

35′ Δεκα λεπτά εμειναν για το τελος του ημιχρονου, η Ξανθη προσεχει πλυ την αμυνα της

39′ Δυνατό σουτ του Τσιμίκα έξω από την περιοχή, έδιωξε ο Αμπάντ.

40′ Κίτρινη κάρτα στον Θυμιάνη.

42′ Σουτ του Γκιγέρμε έξω από την περιοχή, έδιωξε με τις γροθιές ο Αμπάντ.

43′ Γκολ για τον Ολυμπιακο. Προβολή του Ελ Αραμπι απο φαουλ του Βαλμουενα. Ολυμπιακος – ΑΟ Ξάνθη 2-0

45′ Χωρις καθυστερησεις τελος πρωτου ημιχρονου στο Καραϊσκάκη. Ο Ολυμπιακος έχει βάλει τις βάσεις για μια νικη. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Ολυμπιακος – ΑΟ Ξάνθη 2-0

53′ Γκολ για τον Ολυμπιακό. Ο Φασίδης στέλνει την μπαλα στα δίχτυα της ομάδας του μετά από γύρισμα από δεξιά του Ομάρ.

56′ Πρώτη αλλαγή για τον ΑΟΞ ο Μουνίθ παίρνει την θέση του Κοβάσεβιτς.

60′ Πρώτη αλλαγή για τον Ολυμπιακό στην θέση του μασούρα παιρνάει ο Λοβέρα.

63′ Δεύτερη αλλαγή για την Ξάθνη παιρνάει ο Στάρτζεον στην θέση του Εντουάρντο.

67′ Πέναλτι για τον ΑΟΞ το παραχωρεί ο Σεμέδο μετά απο λάθος στην άμυνα του Ολυμπιακού. Ο παίχτης θα δει και την κίτρινη κάρτα.

70Γκολ για την Ξάνθη. Ο Κάστρο ευστόχησε στο πέναλτι καθώς έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Σα. Το σκορ πλεόν είναι 3-1 20′ πριν το φινάλε.

71′ Δεύτερη αλλαγή για τον Ολυμπιακό στην θέση του Βαλμπουενά παιρνάει ο Φορτούνης.

73′ Κίτρινη κάρτα για τον Γκιγέρμε.

77′ Κίτρινη κάρτα για τον Μπαριέντος

80′ 10′ για το φινάλε παραμένει το 3-1 καθώς έχει πέσει ο ρυθμός στο παιχνίδι.

81′ Τρίτη αλλαγή για τον Γιώργο Παράσχο. Ο Τζουρίτσκοβιτς παιρνάει στην θέση του Μπαριέντος.

83′ Τρίτη αλλαγή και για τον Ολυμπιακό ο Χασάν παιρνάει στην θέση του Ελ Αραμπί.

88′ Φάουλ για την Ξάνθη σε καλό σημείο έξω από την περιοχή. Μετά από απευθείας εκτέλεση του Μουνίθ η μπάλα παιρνάει άουτ χωρίς να ανησυχήσει τον Σα.

90‘ Φάουλ για τον Ολυμπιακό σε καλή θέση. Ο Φορτούνης εκτελεί αλλά η μπάλα δεν παιρνάει το τοίχος.

90′ 5 λεπτά έξτρα χρόνος.

95′ Τέλος παιχνιδιού. Ο Ολυμπιακός κέρδισε την Ξάνθη με 3-1.