Ανθρωπος του Ολυμπιακού με μάσκα Σαββίδη πέταξε ρούβλια στους παίκτες της Ξάνθης

Μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα και ενώ μόλις είχαν μπει για ζέσταμα οι παίκτες της Ξάνθης, οπαδοί του Ολυμπιακού πέταξαν… ψεύτικα ρούβλια στους παίκτες της ομάδας της Θράκης.

Η ένταση στα συνθήματα είναι μεγάλη, ωστόσο από τις φωτογραφίες που ήδη στέλνουν τα πρακτορεία που έχουν φωτογράφους εντός του αγωνιστικού χώρου αποδεικνύεται ότι η κίνηση αυτή έχει γίνει μάλλον με τις ευλογίες της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ένας άνδρας που φοράει μάσκα με το πρόσωπο Ιβάν Σαββίδη και εμφανιζόταν να κουβαλάει και όπλο, ψεύτικο προφανώς, πλησίασε περιμετρικά τους ανθρώπους της Ξάνθης και τους πέταξε από το σακίδιο το οποίο φορούσε δεσμίδες με ρουβλια.

Ο φωτογραφικός φακός έχει εντοπίσει μάλιστα τον συγκεκριμένο άνδρα να περνά ανενόχλητος μπροστά από άνθρωπο της ασφάλειας του Σταδίου Καραϊσκάκη ο οποίος δεν δείχνει να κάνει κάτι για να τον εμποδίσει να προχωρήσει σε αυτήν την πράξη.

Δείγμα ότι η συγκεκριμένη κίνηση πιθανότατα τελούσε σε γνώση της ΠΑΕ Ολυμπιακός και μάλλον είχε την έγκρισή της, αφού είναι αδιανόητο ο οποιοσδήποτε να κόβει βόλτες περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου χωρίς να έχει ελεγχθεί…