Α2 Ανδρών: Μεγάλη νίκη του Άθλου απέναντι στον λαβωμένο Ερμογένη Ξάνθης

Τεράστια επικράτηση του Άθλου Ορεστιάδας απέναντι στον λαβωμένο Ερμογένη Ξάνθης με 3-0 σετ, ο οποίος μένει μέσα στην τετράδα και μείωσε την διαφορά από την δεύτερη Κομοτηνή.

Πολύ δυνατά μπήκε ο Άθλος στην αναμέτρηση και κατάφερε από το πρώτο κιόλας σετ να επιβάλλει τον ρυθμό του. Ο Άθλος προηγήθηκε με 12-8 και από εκεί και πέρα δεν κοίταξε ξανά πίσω παίρνοντας το σετ με 25-17.

Το δεύτερο σετ είχε χαρακτήρα ντέρμπι καθώς ο Ερμογένης προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ στο 13-13 και 16-16, με τον Άθλο να κάνει το 23-21, με τον Ερμογένη να εχει την ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 24-24 αλλά τελικά το σετ να κλείνει με 25-23, ύστερα από λάθος.

Το τρίτο σετ έμοιαζε σαν το πρώτο, με τον Ερμογένη λαβωμένο και χωρίς λύσεις από τον πάγκο να βρίσκεται πισω στο σκορ από τον πολύ καλό Άθλο με 13-15 και το σετ να τελειώνει με 25-17.

ΆΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Τσιακμάκης): Σκαρλατίδης, Μαρκίδης, Καβαρατζής, Γραμματικάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Καρδαμανίδης, Αρχοντούδης (λ) / Καρράς (λ), Λαχτάρας, Ράπτης

ΕΡΜΟΓΕΝΗΣ ΞΑΝΘΗΣ (Παρασκευόπουλος): Ανδρεάδης, Τερζόγλου, Άρμπυρος, Παυλίδης, Χατζίδης (λ) / Μετγιάζης