Νέες δηλώσεις Μαρούπα: «Η Τουρκία θέλει να συνδιοικήσει στη Θράκη, ας έπαιρνε ο Πανόπουλος τα ποδαράκια του να έρθει στην εκδίκαση»

Μία ημέρα μετά το δημόσιο «ξεκατίνιασμα» των μελών της ΕΕΑ Ηλία Αρκούδη και Ειρήνης Μαρούπα στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis, η τελευταία ξαναβγήκε στο ίδιο ραδιόφωνο, επανέλαβε ότι υπάρχει πολυϊδιοκτησία αλλά αναφέρθηκε και στον Πανόπουλο!

Μεταξύ άλλων τόνισε η Μαρούπα τόνισε: «Αυτά που λέει ο Αρκούδης είναι ψέμματα. Είχε έρθει με έτοιμη εισήγηση για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης. Ο Φαραντούρης και εγώ πιστεύουμε ότι υπήρχε πολυϊδιοκτησία. Υπήρχε πολυϊδιοκτησία προσώπου μέσω μακρινής συγγένειας».

Αναφορικά με τη θέση της και τελικά την ψήφο της να μην υποβιβαστούν ΠΑΟΚ και Ξάνθη, η Ειρήνη Μαρούπα ανέφερε: «Το έκανα για εθνικούς λόγους γιατί η Ξάνθη είναι στην παραμεθόριο. Ο Πανόπουλος ας έπαιρνε  τα ποδαράκια του να έρθει στην εκδίκαση και να διεκδικήσει το δίκιο του. Το θέμα του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ ξεπερνάει τα όρια, είδατε αυτά που έγιναν στο Καραϊσκάκη; Στο γήπεδο του Ολυμπιακού τραυματίστηκε ένας αστυνομικός, ενώ μετά αποκάλεσε «Ρώσο» τον Σαββίδη. Δεν είναι τυχαίο ότι η κυβέρνηση της Τουρκίας θέλει να συν-διοικήσει την Θράκη. Η κυβέρνηση υιοθέτησε την άποψη μου και ανέστειλε την απόφαση υποβιβασμού των ομάδων λόγω εθνικού διχασμού! Εμένα με δικαιώνει ο Μητσοτάκης με τη χθεσινή ομιλία. Ο δεύτερος λόγος που δεν ήθελα να υποβιβαστεί ο ΠΑΟΚ είναι ότι πρέπει να εξεταστεί και ο Ολυμπιακός. Δεν έχει φροντίσει κανένας για τις κατηγορίες προς τον Ολυμπιακό, η κάθαρση πρέπει να γίνει με όλες τις ομάδες, όπως έπεσε ο Βόλος και η Κέρκυρα».