Καταγγελία από Μαρούπα: «Ο Αρκούδης έφερε έτοιμη την εισήγηση υποβιβασμού Ξάνθης και ΠΑΟΚ»

Ο εμφύλιος πόλεμος που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στα μέλη της ΕΕΑ μαίνεται με αμείωτη ένταση.

Μετά τις ραδιοφωνικές τους παρεμβάσεις, το νέο στοιχείο της υπόθεσης είναι πως η Μαρούπα προχώρησε σε μια δημόσια καταγγελία-σοκ για τον τρόπο που ήρθε η εισήγηση της επιτροπής για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης από τον Ηλία Αρκούδη.

Η Ειρήνη Μαρούπα υποστήριξε δημόσια στο facebook πως ο Αρκούδης προσήλθε στην εκδίκαση της υπόθεσης με την εισήγηση του υποβιβασμού γραμμένη με τη λέξη «υποβιβασμό» στο τέλος. Κατήγγειλε δηλαδή ότι δεν είχε απλά προσπαθήσει με την εισήγησή του να τεκμηριώσει την αλήθεια του αδικήματος, αλλά και την ποινή, αν και δεν είχε γίνει η διάσκεψη για να ληφθεί η σχετική απόφαση.

Το γεγονός προκάλεσε την αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που εξέδωσε λίγο πριν τι μεσημέρι της Παρασκευής νέα ανακοίνωση, η οποία έχει ως εξής:

«31.01 ώρα 11:35.

Το σκεπτικό της εισήγησης της αλληλοσπαραζόμενης Ελεγχόμενης Επιτροπής Αυγενάκη αγνοείται από τις 27.01 (!!!) αν και σήμερα η δίκη για τα στημένα παιχνίδια έχει διακοπή οπότε φανταζόμαστε ότι υπάρχει χρόνος για τη νομική υπηρεσία του ΟΣΦΠ να το συντάξει.

Η κ. Μαρούπα κατήγγειλε γραπτώς και δημοσίως ότι ο Αρκούδης ήρθε με έτοιμη(!!!), γραμμένη(!!!) εισήγηση με τη λέξη υποβιβασμός(!!!).

Πλέον, μετά τα πέναλτι-μαϊμού της συμμορίας, έχουμε με κάθε επισημότητα ΚΑΙ απόφαση-αρκούδα.

Ποιος έδωσε έτοιμη γραπτή εισήγηση στον Αρκούδη; Μήπως συμμετείχε και ο ίδιος σε νυχτερινές επισκέψεις για… γνωμοδοτήσεις;»

Δείτε την απάντηση της Ειρήνης Μαρούπα, μετά από σχόλιο στο Facebook

maroupa1.jpg