Super League: Πρώην παίκτη του Πανθρακικού και της Νόττιγχαμ ανακοίνωσε ο Αλέξης Κούγιας

Τον πρώην μπακ του Πανθρακικού και μέχρι πρόσφατα της Παναχαικής για μια τριετία Ηλία Πολίμο ανακοίνωσε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο πρώην μπακ της Παναχαϊκής σύμφωνα με δηλώσεις του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ στο radio gamma, θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Λάρισας.

Ο Ηλίας Πολίμος γεννήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου 1995 στην Καλαμάτα κι αγωνίζεται ως πλάγιος αμυντικός. Ο Πολίμος ήταν βασικός και αναντικατάστατος στη Θρακιώτικη ομάδα έχοντας δώδεκα συμμετοχές στον Πανθρακικο μέχρι την διάλυση της ομάδας μια τριετία πριν.

Ο πρωην παίκτης του Πανθρακικού ξεκίνησε την καριέρα του από τα Πράσινα Πουλιά και στη συνέχεια έπαιξε σε Ολυμπιακό Καλαμάτας και Πανιώνιο. Απο κει μεταγραφηκε στην Αγγλία και στην Νόττιγχαμ Φόρεστ όπου αγωνίστηκε μονο στο πρωταθλημα αναπληρωματικών. Εκεί έμεινε 2 χρόνια και επέστρεψε στον Πανιώνιο και στην συνεχεια δόθηκε δανεικός στον Αχαρναικό από όπου αποκτήθηκε από τον Πανθρακικό και συνέχισε στην Παναχαική. Παράλληλα, έχει αγωνιστέι στα τμήματα Κ17 και Κ19 της Εθνικής Ελλάδας.