Μεταγραφική έκπληξη από την Ένωση Αλεξανδρούπολης για το Αρσάκειο με Τσακανίκα!

Μια πολύ σπουδαία μεταγραφή πραγματοποίησε ο ΑΟ Αρσακείου αποκτώντας τον 20χρονο αριστερό χαφ της Ένωσης Αλεξανδρούπολης Κωνσταντίνο Τσακανίκα.

Η ομάδα του Μένιου Ζιώγα ο οποίος και έπεισε τον παίκτη να έρθει Ζιώγα είναι από τις δυνατές ομάδες της Β’ Κατηγορίας και με την προσθήκη του πρώην παίκτη της Καππαδοκίας, ΠΑΕ Θράκης, Ολυμπιακού Απαλού, ΑΕΚ Έβρου, Άνθειας, Ιπποκράτη, Ποντιακού και Ένωσης Αλεξανδρούπολης ελπίζει πως και με την προσθήκη και άλλων παικτών θα διεκδικήσει ένα καλό πλασάρισμα στις π΄ρωτες θέσεις της βαιμολογίας.

Η ανακοίνωση του Αρσακείου: Ο Α.Ο Αρσακείου ανακοινώνει την μεταγραφή με τον ποδοσφαιριστή ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ. Ο Κωνσταντίνος γεννήθηκε το 1999 και τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα τα έκανε από πολύ μικρός όταν ήταν στην ηλικία των πέντε χρονών στην ακαδημία της Καππαδοκίας. Μετά πήγε ΠΑΕ Θράκης και μετά στον Ολυμπιακό Απαλού. Στην συνέχεια πήγε στην ΑΕΚ Έβρου στο Β’ τοπικό και συνέχισε την καριέρα στο Α’ τοπικό στις ομάδες των Ανθεία, Ιπποκράτη και Ποντιακό και μετά συνέχισε στην Γ’ εθνική στην ομάδα της Ένωσης Αλεξανδρούπολης.

Το Δ.Σ του εύχεται καλά επιτυχία.