Εμφύλιος στην ΕΕΑ μετά τη νέα «βόμβα» Αρκούδη: «Η Μαρούπα μας είπε ότι η Ξάνθη είναι του Ιβάν Σαββίδη»

Το μέλος της ΕΕΑ, Ηλίας Αρκούδης έκανε παρέμβαση στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Metropolis και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» και σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ιστοσελίδα Metrosport, αποκάλυψε ότι η Ειρήνη Μαρούπα πριν προκύψει η εισήγηση για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, τόνισε στα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής: «Ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει μόνο επιρροή στην Ξάνθη, αλλά είναι δική του».

Αντιγράφουμε από τα λεγόμενα του Αρκουδη, όπως μεταφέρθηκαν από την ιστοσελίδα metrosport:

«Επειδή είναι ένα ιδιαίτερο θέμα της υπόθεσης ΠΑΟΚ-Ξάνθης θέλω να πω σε όλους ότι το τηλέφωνο μου, της γυναίκας μου και όλων είναι στη διάθεση των αρμοδίων αρχών. Θα εκπλαγούν δυσάρεστα όλοι. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα και κανέναν. Η κύρια Μαρούπα πριν βγει η εισήγηση της Επιτροπής μας είπε ότι η ίδια πήγε στην Ξάνθη και ανέφερε πως ο Ιβάν Σαββίδης όχι μόνο έχει επιρροή στην Ξάνθη, αλλά είναι δική του. 

Παράλληλα, μας είπε ότι πρέπει να ερευνήσουμε τον Ολυμπιακό και τον κ. Μαρινάκη γιατί έχει τη NOVA και της απαντήσαμε ότι δεν την έχει ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού. Εμείς χωρίς καταγγελία και χωρίς κανένα στοιχείο δεν μπορούμε να ψάξουμε μια υπόθεση».

Αξίζει να αναφερθεί ότι χθες με δήλωσή της ο Μαρούπα είχε απαντήσει στα του πρόσφατου ταξιδιού της στην Ξάνθη αλλά με την ίδια δήλωση διέψευδε και λεγόμενα του κ. Αρκούδη, ζητώντας σχετική αποκατάσταση από μέσα ενημέρωσης. «Αυτό που λέτε ότι είπε ο κ. Αρκούδης ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ», αναφέρει μεταξύ άλλων η Μαρούπα. Και μια μέρα μετά βγαίνει ο Αρκούδης και πετάει νέα(;) βόμβα. Αναμένονται εξελίξεις, αφού δείχνει να υπάρχει ένας εμφύλιος και μεταξύ των μελών της ΕΕΑ πλέον.

Λίγο μετά τοποθετήθηκε η ίδια η Ειρήνη Μαρούπα στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis, όπου άφησε εμβρόντητους τους παρουσιαστές Κυριάκο Θωμαΐδη και Γιώργο Μπούζο. Αντιγράφουμε:

«Με μεγάλη μου έκπληξη ακούω τον εισηγητή της ΕΕΑ, κ. Αρκούδη, που ήταν καταδικαστικός για όλες τις ομάδες και επικύρωσε την εισήγησή του με μεγάλη ευκολία, να λέει τώρα ότι δεν ήξερε αν προέκυπτε από τα στοιχεία που επεξεργάστηκε ο ίδιος αν ασκούσε κυριαρχική θέση ο κ. Σαββίδης και περίμενε εμένα να πάω στην Ξάνθη. Κάποιοι άνθρωποι δεν αξίζουν να φοράνε παντελόνια γιατί όταν έρχεται η ώρα να έρθουν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των αποφάσεών τους κρύβονται πίσω από τα φουστάνια μιας γυναίκας.

Πράγματι, ο κ. Σαββίδης πήρε την Ξάνθη, προκύπτει από όλα τα στοιχεία. Χάνοντας τη χορηγία της Skoda, ο Πανόπουλος ήθελε ας πούμε να ξεφορτωθεί την Ξάνθη. Δεν υπάρχει επιχειρηματική δραστηριότητα στο ξενοδοχείο και το γήπεδο της ομάδας. Κι επειδή ο κ. Σαββίδης δεν ήθελε να πέσει στα χέρια ενός Τούρκου επιχειρηματία την πήρε εκείνος.

Τους είπα στην ΕΕΑ ότι θα υπάρξει μείζον εθνικό θέμα, όπως και έγινε. Τους είπα ότι βεβαίως έχει υπάρξει παράβαση, αλλά να μην επιβάλλουμε εξοντωτικές ποινές, γιατί ξέρουμε ότι η απόφαση θα είναι συντριπτικά καταστροφική για έναν από τους δύο πρώτους του πρωταθλήματος, οπότε να ελέγξουμε τις καταγγελίες και για τον Ολυμπιακό. Εγώ δεν ψάχνω να κλαίγομαι σε κάθε ραδιόφωνο που βγαίνω».