Ξέσπασμα του πρώην υπουργού Αλέκου Κοντού: «Κάτω τα χέρια από τον ΑΟΞ»

Πυρ και μανία ο τέως υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, Αλέξανδρος Κοντός, με τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο πρώην βουλευτής Ξάνθης, που υπήρξε και ποδοσφαιρικός παράγοντας στην ΕΠΣ Ξάνθης, υποστήριξε ότι οι αποφάσεις αυτές είναι διχαστικές σε εθνικό επίπεδο και προειδοποίησε να μην πειράξουν τον ΑΟΞ.

Η ανακοίνωση-ανάρτησή του στο facebook:

«Με οργή και θλίψη παρακολουθώ τα όσα διαδραματίζονται τον τελευταίο καιρό στο Ελληνικό ποδόσφαιρο με στόχο την ομάδα της ψυχής μας, τον ΑΟΞ.

Ενδεχομένως οι κύριοι που έβγαλαν την εισήγηση με 3-2 για τον υποβιβασμό της ομάδας μας και αυτοί που πιθανώς κρύβονται πίσω από αυτούς δεν αντιλαμβάνονται ότι τέτοιου είδους αποφάσεις σε καμία περίπτωση δεν είναι μόνο αθλητικές αλλά είναι και βαθιά κοινωνικές. Στην περίπτωση του ΑΟΞ είναι έντονα σε εθνικό επίπεδο διχαστικές. Διότι, σε μια κρίσιμη περίοδο για την πατρίδα μας, όπου οι σχέσεις με τη γείτονα χώρα έχουν οξυνθεί σε υπέρμετρο βαθμό είναι απαράδεκτο να διχάζεται η ελληνική κοινωνία και να χωρίζεται η Ελλάδα σε Βόρειους και Νότιους.

Καλώ τα αρμόδια όργανα, όπου θα συζητηθεί περαιτέρω το θέμα αυτό, να αντιμετωπίσουν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με νηφαλιότητα, ηρεμία και εντιμότητα.

Αποκαθιστώντας το δίκαιο της ομάδας μας και την ιστορία της αλλά και σφυρηλατώντας την Εθνική λαϊκή ενότητα που είναι απαραίτητη για την Ακριτική περιοχή μας.

Εμείς όλοι είμαστε εδώ. Βροντοφωνάζοντας προς πάσα κατεύθυνση, κάτω τα χέρια από την ιστορία μας, κάτω τα χέρια από τον ΑΟΞ».