Με Δόλωμα στον πάγκο τουλάχιστον ως το τέλος της σεζόν ο ΓΑΣ Κομοτηνή

Με αλλαγή της τελευταίας κυριολεκτικά στιγμής ξεκίνησε για το γυναικείο τμήμα του ΓΑΣ Κομοτηνή η χρονια του 2020 καθώς στην άκρη του πάγκου κάθεται πλέον η Δημητρα Δόλωμα αντικαθιστώντας τον Μανώλη Παπαδόπουλο.

Οπως έγραφε το ThrakiSportS, o Παπαδόπουλος αποσύρθηκε από την γυναικεία ομάδα του ΓΑΣ Κομοτηνή μετά από σχεδόν 25 χρόνια υπηρεσίας σε αυτήν, κυριολεκτικά στο… παρα ένα της έναρξης του πρωταθλήματος (που για τον ΓΑΣ ξεκίνησε με την έλευση του 2020).

Η συγκεκριμένη λύση εκ των έσω του συλλόγου φαίνεται σχεδόν αναγκαία καθώς υπήρξε μέχρι και το ενδεχόμενο απόσυρσης της ομάδας απο το πρωτάθλημα αλλά η Δόλωμα έβαλε πλάτη, τουλάχιστον προς το παρόν.

Ήδη η Δήμητρα Δόλωμα, που επίσημα έχει ευθύνες και με την ανδρική ομάδα του Δημοκριτείο, οδήγησε τα κορίτσια του ΓΑΣ στην πρώτη αγωνιστική με μία μονάχα προπόνηση ενω θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο μέχρι νεωτέρας ως το τέλος της σεζόν.

Η λύση της κρίθηκε από όλους στον σύλλογο η πιο κατάλληλα καθώς η ίδια είναι γέννημα θρέμα του Κομοτηνή, ήταν ήδη προπονήτρια στο τμήμα των κορασίδων και άνθρωπος που έχει πολύ καλή γνώση της καθημερινότητας της ομάδας.

Όπως προαναφέρθηκε, η Δολωμα είχε αναλάβει μετά το θάνατο του Αλέκου Καρυπίδη να οδηγήσει το Δημοκρίτειο Κομοτηνής στο Final 4 της ΕΚΑΣΑΜΑΘ το 2017, ενώ παραμένει ακόμα και σήμερα στο προπονητικό team της ομάδας.