Λύθηκε η διαφορά Πανθρακικού και Άλεξ για τον Νίκο Γκαϊδατζή! Ντεμπούτο για τον σπουδαίο φορ κόντρα στον Νέστο

Κάλλιο αργά παρά ποτέ! Ο Νίκος Γκαϊδατζής θα είναι παίκτης της Ένωσης Αλεξανδρούπολης αφού οι Εβρίτες τα βρήκαν με τον Πανθρακικό και έστω με καθυστέρηση ενός μηνός, εκτός απροόπτου θα κάνει ντεμπούτο στον αγώνα με τον Νέστο Χρυσούπολης στο «Φώτης Κοσμάς».

Έτσι ο 25χρονος (22/2/1994) Εβρίτης επιθετικός επέστρεψε μετά από ένα εξάμηνο στην Αλεξανδρούπολη όπως είχε γραψει το ThrakiSportS στα μέσα Δεκέμβρη, μετά την όμορφη περιπέτεια στον Πανθρακικό, η οποία διακόπηκε για επαγγελματικούς λόγους, αφού ήταν δύσκολο το σχεδόν καθημερινό δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη – Κομοτηνή.

Ο Γκάι σημείωσε 3 τέρματα με την φανέλα του Πανθρακικού στο πρωτάθλημα, αποχαιρετώντας με άσχημο τρόπο την ομάδα, αφού τραυματίστηκε στο κεφάλι στο ντέρμπι με την Γρατινή, γεγονός που τον έστειλε στο νοσοκομείο και τον άφησε για λίγο εκτός γηπέδου.

Ο πολυσύνθετος παίκτης πέρυσι κατέκτησε το κύπελλο Έβρο με την φανέλα του Εθνικού αγωνιζόμενος λόγω ελλείψεων μετά τις γιορτές και ως στόπερ με τον Γιώργο Δίγκα να αναφέρει συχνά πως η θέση αυτή του ταιριάζει και θα μπορούσε να κάνει σπουδαία καριέρα. Ωστοσο αρχικά προορίζεται για την επίθεση από τον Νίκο Ουσταμπασίδη αφού η Ένωση αγωνίζεται χωρίς καθαρό φορ με τον προπονητή της ομάδας να κάνει διάφορες αλχημείες στην επίθεση.

Ο Γκαϊδατζής ξεκίνησε από τις ακαδημίες Γκουτσίδη-Ουζουνίδη και ως μέλος της ομάδας της ΕΠΣ Θράκης κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα το 2009. Κατόπιν μεταγράφηκε στον Αστέρα Τρίπολης όπου αγωνίστηκε στις ακαδημίες και επέστρεψε ακολούθως στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με χαι λαιτ το γκολ στο Χαριλάου στο 1-1 κόντρα στον Άρη. Φόρεσε ακόμα τις φανέλες του Έβρου Σουφλίου, της Δόξας Δράμας, της ιστορικής Προοδευτικής και παλι του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με τον οποίο κατέκτησε προπέρυσι το πρωτάθλημα και πέρυσι το κύπελλο της ΕΠΣ Έβρου και ένα εξάμηνο την φανέλα του Πανθρακικού.