Καταθέτει μηνύσεις σε βάρος τριών μελών της ΕΕΑ ο ΠΑΟΚ και ζητά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου

Στην αντεπίθεση έχει πλέον περάσει ο ΠΑΟΚ για να ανατρέψει την απόφαση-γνωμοδότηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για το θέμα της πολυϊδιοκτησίας με την Ξάνθη.

Οι «ασπρόμαυροι», με ανακοίνωσή τους, πήραν θέση για όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες, δείχνοντας πως αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να εξεταστεί η ουσία της υπόθεσης στην τακτική δικαιοσύνη, χαρακτηρίζοντας ότι μέχρι στιγμής έχει εξεταστεί από μια διάτρητη επιτροπή.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα δημοσιεύει σε ρεπορτάζ της η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Έθνος», ιδιοκτησίας Σαββίδη, «η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένη να εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα, ιδίως μετά την κατάθεση και ψήφιση της τροπολογίας που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια την απονομή του πρωταθλήματος στον Ολυμπιακό, παρουσιάζοντας τεχνηέντως τον ΠΑΟΚ ως ευνοημένο».

Προς αυτήν την κατεύθυνση και με τις ίδιες νόμιμες οδούς, οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου του βορρά» θα προσφύγουν στα δικαστήρια κατά μελών της ΕΕΑ. Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά από την ΠΑΕ και καταγράφει το Έθνος, «οι κ.κ. Τζουλάκης, Αρκούδης, Φαραντούρης, θα λογοδοτήσουν ενώπιον κανονικών δικαστηρίων, όπου θα κληθούν να τεκμηριώσουν το διάτρητο έκτρωμά τους. Μια πολιτική απόφαση δηλαδή, χωρίς νομικό υπόβαθρο και εξ ολοκλήρου κατασκευασμένη από τον Αυγενάκη, εντολοδόχο του Μαρινάκη».

Μάλιστα, το ίδιο μέσο σε άλλη του ανάρτηση αναφέρει ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα κινήσει διαδικασίες άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου των μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Η κίνηση θα έχει στόχο την άρση του απορρήτου όλων των τηλεφωνικών συνομιλιών προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάτι μεμπτό σε αυτές.

Μια επιπλέον κίνηση, σύμφωνα με το «Έθνος», αφορά τον ρόλο του δικηγόρου Τζουγανάτου, για τον οποίο οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του βορρά» θέτουν ερωτήματα όπως «με ποια μέλη της ΕΕΑ είναι φίλος και ποια στελέχη του ΟΣΦΠ τον επισκέφτηκαν στις 11 το βράδυ μια βδομάδα πριν από την απόφαση, και για ποιον λόγο».