Γ’ Εθνική: Οριστικοποιήθηκε η περιπετειώδη μετακίνηση του Μπαρμπαγιάννη στην Ένωση Αλεξανδρούπολης

Παίκτης της Ένωσης είναι οριστικά ο Χρήστος Μπαρμπαγιάννης, ο οποίος ολοκλήρωσε την πιο περιπετειώδη μετεγγραφή της ομάδας της Αλεξανδρούπολης. Θυμηθείτε τι είχε συμβεί.

Τελικά αποδείχτηκε περίτρανα ότι το ρεπορτάζ μας εκτός από έγκυρο είναι και έγκαιρο καθώς ο ποδοσφαιριστής μετεγγράφηκε στη Ένωση Αλεξανδρούπολης παρά τις όποιες ανακοινώσεις – διαψεύσεις κι αν υπήρξαν.

Η μετακίνηση Χρήστου Μπαρμπαγιάννη από τον Ιπποκράτη στην Ένωση σύμφωνα με το προ ενός μήνα ρεπορτάζ του ThrakiSportS έμοιαζε να είναι τελειωμένη υπόθεση και να απομένει μονάχα η ανακοίνωση της επιβεβαίωσης.

Αυτό δεν έγινε καθώς την επόμενη μέρα κιόλας, η ομάδα του Ιπποκράτη έβγαλε ανακοίνωση όπου διέψευδε το ρεπορτάζ της μετακίνηση του ποδοσφαιριστή της στην Ένωση.

Ένα μήνα μετά την ανακοίνωση – διάψευση του Ιπποκράτη ήταν η σειρά της Ένωσης Αλεξανδρούπολης να βγάλει την δικιά της ανακοίνωση – διάψευση απόσυρσης περί ενδιαφέροντος για απόκτησής του.

Ο «Μπάρμπα» όπως τον φωνάζουν έχει πλούσια παρουσία στη Γ’ Εθνική με την ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης όπου και διατέλεσε και αρχηγός. Αγωνίστηκε στο παρελθόν ακόμα σε Κ20 Ξάνθης, ΠΑΕ Θράκης (Γ’ Εθνική), Λεωνίδιο (Γ’ Εθνική), ΑΕ Καλαμπακίου (Δ’ Εθνική), Ατρόμητο Άβαντα (Β’ ΕΠΣ Έβρου) και Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης (Α’ ΕΠΣ Έβρου).